Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Με την δίδυμη αδελφή της αντικατέστησε την Ναόμι Κάμπελ ο πρώην της


Με την δίδυμη αδελφή της αντικατέστησε την Ναόμι Κάμπελ ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος [εικόνες]

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της 5χρονης σχέσης τους, ο πρώην την Ναόμι Κάμπελ, Βλάντιμιρ Ντορόνιν, εθεάθη στο γιοτ του με σοκολατένια καλλονή που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η 20χρονη δίδυμη αδελφή της.

«Είναι απίστευτο. Πριν τα Χριστούγεννα μιλούσαν για γάμο και παιδιά και φαινόντουσαν τόσο ερωτευμένοι. Κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα καταλήξουν έτσι. Και μάλιστα τόσο γρήγορα». Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, κοινός γνωστός του ζεύγους το οποίο όλοι θεωρούν χωρισμένο. Και αυτό παρότι δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό που αποτελεί ειρωνεία είναι ότι η τελευταία φορά που οι παπαράτσι κατέγραψαν κοινή έξοδο τους ήταν τον περασμένο Μάρτιο, και πάλι στο Μαϊάμι. Το ίδιο μέρος δηλαδή που ο Βλάντιμιρ φωτογραφήθηκε πάνω στο γιοτ του με την αντικαταστάτρια της.
Όλα αυτή την ίδια ώρα που η Ναόμι βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του The Face, του talent show που ετοιμάζεται να φέρει στην βρετανική τηλεόραση μετά την επιτυχία που είχε στις ΗΠΑ.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !