Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Ο ψυχοπαθής με τα δυο κουζινομάχαιρα μου άλλαξε την ζωή» δηλώνει η Πάρις Χίλτον


«Ο ψυχοπαθής με τα δυο κουζινομάχαιρα μου άλλαξε την ζωή», δηλώνει η Πάρις Χίλτον Για την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της μίλησε -για πρώτη φορά- η Πάρις Χίλτον σε συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun.
«Ήταν πέντε τα ξημερώματα όταν άκουσα κάποιον να βαράει το παράθυρο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι, κατέβηκα κάτω και είδα ένα ψυχοπαθή που κρατούσε δυο κουζινομάχαιρα και απαιτούσε να μπει μέσα στο σπίτι. Έμοιαζε σαν να θέλει να με σκοτώσει. Άρχισα να ουρλιάζω. Ήμουν σίγουρη ότι θα έμπαινε από στιγμή σε στιγμή στο σπίτι και θα με μαχαίρωνε». Αυτό δήλωσε η 32χρονη κληρονόμος στην εφημερίδα Sun με αφορμή την ταινία The Bling Ring στην οποία γίνεται αναπαράσταση μιας αντίστοιχης ληστείας στο σπίτι της.
Προσθέτοντας -σχετικά με το πως κατάληξε το συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2010- «Ευτυχώς άκουσε τον θόρυβο ο τότε σύντροφός μου (σ.σ. Ο επιχειρηματίας Σάι Γουέιτς), πήρε το όπλο του, κατέβηκε, βγήκε έξω και το κόλλησε στο κεφάλι του τρελού. Στην συνέχεια τον αφόπλισε, τον υποχρέωσε να πέσει στο έδαφος και τον κρατούσε έτσι ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει η αστυνομία».

Η συγκεκριμένη εμπειρία έκανε το πρώην party girl (που πλέον μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη) να αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής «Το να βλέπεις κάποιον με τόσο μίσος στα μάτια του, να θέλει τόσο απεγνωσμένα να σε σκοτώσει, σε κάνει να σκεφτείς το τίμημα της διασημότητας. «Μετά την επίθεση έμεινα κλεισμένη στο σπίτι για περίπου δυο χρόνια. Αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να αποτραβηχτώ από το φως του προβολέα πριν μου συμβεί κάτι πολύ χειρότερο».
Όσον αφορά τον 36χρονο δράστη, αυτός καταδικάστηκε σε μόλις δυο χρόνια φυλακή για διάρρηξη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !