Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η τιμή του Volvo V40 Polestar των 200PS

Επίσημα πλέον και η Volvo ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το... ενισχυμένο απο την Polestar V40, το οποίο σας είχαμε πρώτοι αποκαλύψει πριν περίπου τρεις μήνες. Παράλληλα με τα επίσημα στοιχεία, ανακοινώθηκε απο την "Volvo Car Ελλάς" και η τιμή πώλησης στη χώρα μας... 

Η νέα αυτή έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της σουηδικής μάρκας, δεν έρχεται απλά να συμπληρώσει τη γκάμα αλλά να προσφέρει και έντονες οδηγικές συγκινήσεις, με τη Volvo Car Hellas να ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων, έναντι 26.500€!

Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης και προσφέρει: 200 PS με την εργοστασιακή επέμβαση της Polestar, επίπεδο εξοπλισμού R-Design, σπορ αίσθηση, με  νέο μπλε χρώμα (Rebel Blue) που κυριαρχεί ακόμα και στον διαδραστικό TFT πίνακα οργάνων, επιδόσεις 0-100 χλμ./ώρα σε 7.4sec και μέσω ενός κινητήρα χωρητικότητας μόλις  1.600 κ.εκ., με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κόστους αγοράς,  χρήσης καθώς και φορολογίας.

Πρόκειται για τον γνωστό υπέρ-τροφοδοτούμενο T4 που έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του προαναφερθέντος οίκου βελτιώσεων, που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Volvo σε αγωνιστικά προγράμματα. Οι επεμβάσεις της Polestar έχουν ως αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς να ανέβει από τα 180 στα 200 PS και η μέγιστη ροπή από τα 24,5 στα 29,1 kgm. Αυτά χωρίς να αυξηθεί η κατανάλωση ή οι εκπομπές ρύπων ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία δεν μεταβάλλει και την εγγύηση του αυτοκινήτου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !