Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

«Έξω η Μέρκελ και τα Μνημόνια – Όλοι και όλες στους δρόμους!»


«Έξω η Μέρκελ και τα Μνημόνια – Όλοι και όλες στους δρόμους!»Η ανακοίνωση του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα για την επίσκεψη Μέρκελ.
«Η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους για το λαϊκό κίνημα. Πέρα από το συμβολικό μέρος, δηλαδή το ότι η Μέρκελ αποτελεί την πιο σκληρή εκπρόσωπο της νεοφιλελεύθερης επικυριαρχίας στην Ευρώπη, η επίσκεψη έχει επίσης μεγάλη πρακτική σημασία. Αποτελεί πράξη πολιτική στήριξης της παραπαίουσας τρόικας εσωτερικού, καθώς και μέσο προώθησης του νέου πακέτου λεηλασίας της κοινωνίας.

Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε μια επιχείρηση τρομοκράτησης για να περιορίσει τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Οι χουντικής έμπνευσης «κόκκινες ζώνες» που περιορίζουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη διαδήλωση, όπως επίσης και η τρομολάγνα φημολογία που εντέχνως διαχέεται, αποτελούν μέρος του ίδιου κατασταλτικού σχεδίου. Δεν πρόκειται όμως να μάς τρομάξουν! Μαζικά, οργανωμένα, αποφασιστικά και μαχητικά δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στη 1:00 μμ στο Σύνταγμα (Αμαλίας) όχι μόνο για να να δηλώσουμε ότι η καγκελάριος των τραπεζιτών είναι ανεπιθύμητη, αλλά και για να καταδείξουμε ότι έχει έρθει πια η ώρα να τελειώνουμε με τα Μνημόνια και την κυβέρνηση τους.
Αθήνα 8/10/2012
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !