Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοσέλιδο ο Τράγκας στη Bild

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Angela Merkel. Συμπεριφέρεται σα δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει»

Πρωτοσέλιδο ο Τράγκας στη Bild

o Γιώργος Τράγκας μας δίνει φιλικά το χέρι και λέει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Angela Merkel. Συμπεριφέρεται σα δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει». Μ' αυτόν τον τρόπο ξεκινά το δημοσίευμα που υπογράφει ο αρχισυντάκτης της Bild και ανταποκριτής στην Αθήνα Paul Ronzheimer, που πήρε συνέντευξη από τον Γιώργο Τράγκα. Ο Ronzheimer αναφέρει ότι ο κ. Τράγκας επέλεξε ένα 5στερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά για την συνέντευξη κι ότι φορούσε ένα Polo μπλουζάκι. «Είναι αυτές οι συγκεχυμένες θεωρίες που φαίνεται να θέλουν να πιστεύουν όλο και περισσότεροι Έλληνες», συνεχίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος και συμπληρώνει: «Ο κ. Τράγκας θυμώνει όταν μιλά για την καγκελάριο. Την χαρακτηρίζει ένα κρύο πρόσωπο, μια γυναίκα χωρίς συναισθήματα». Επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης λέει: «Οι άνθρωποι υποφέρουν, δεν έχουν τίποτα να φάνε, τα φάρμακα λείπουν. Δεν μπορεί να χειροτερεύει η κατάσταση. Και ως εκ τούτου πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτούς, Merkel».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !