Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σε αγγελία σε πολύ γνωστό site συνοδών έχει δικαιωματικά τον χώρο της.

122611 πμ
Το κορίτσι αυτό είναι εντυπωσιακό με αναλογίες μοντέλου. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε ότι μέλλον στη δημοσιογραφία δεν έχει κι ψάχτηκε στον χώρο της μόδας
Πέρασε και άπω εκεί και στο τέλος κατέληξε να παίζει σε ταινίες Πορνό. Το είχε στο αίμα της. Τόσο πολύ που κανείς δε γνώριζε την απόφασή της. Ούτε καν ο αρραβωνιαστικός της. Η Χριστίνα Ρουσάκη έκανε τον κύκλο της στις ταινίες του Σειρηνάκη και όπως βλέπετε κι εσείς αποφάσισε να ευρωποι-ήσει την υπεραξία που απέκτησε.
Σε αγγελία σε πολύ γνωστό site συνοδών έχει δικαιωματικά τον χώρο της. Και για τους μυημένους τα χρήματα που ζητάει είναι ικανοποιητικά. Για Full πρόγραμμα με anal η τιμή είναι στα 320 Ευρώ την ώρα και η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Ξέρετε τώρα.
Επτά μέρες την εβδομάδα επί δέκα ώρες-για να κοιμάται και λίγο το κορίτσι να πηγαίνει και για κάνα καφέ-και έβγαλε τα λεφτά όλης της χρονιάς. Είναι δε τόσο εύκολη η διαδραστική έκθεση των υπηρεσιών της που μπορεί κανείς απευθείας επικοινωνώντας με το τηλέφωνό της να έρθει σε επικοινωνία και κατόπιν σε επαφή μαζί της!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !