Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μυριοκεφαλιτάκης: 2,5 εκ. ευρώ να αναλάβει να τα διαχειριστεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης.


Συγκεκριμένη πρόταση κατέθεσε για τον ΟΦΗ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, πετώντας το...γάντι στους πρώην προέδρους.

Μυριοκεφαλιτάκης: «Βάζω 500 χιλ. ευρώ στον ΟΦΗ, αν…»

Το ποσό των 500 χιλ. ευρώ είναι έτοιμος να διαθέσει για τον ΟΦΗ ο πρώην πρόεδρος Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, με την προυπόθεση όπως λέει, ότι ανάλογη κίνηση θα κάνουν και οι άλλοι πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια Βατσινάς,Κουράκης,Μαχλάς, Ξημέρης.
Την επίσημη πρόταση κατέθεσε στον Σήφη Κορωνάκη ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης σε συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες την Δευτέρα το πρωί, δίνοντας διορία μέχρι την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης,  να την μεταφέρει στους υπόλοιπους  πρώην προέδρους.
Ο Π. Μυριοκεφαλιτάκης προτείνει τα χρήματα που θα μαζευτούν (2,5 εκ. ευρώ) να αναλάβει να τα διαχειριστεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης.

Όπως είπε στον Σήφη Κορωνάκη ο Π. Μυριοκεφαλιτάκης, αυτή είναι η μοναδική λύση, ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να βγεί από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ υπογράμμισε ότι ο ίδιος μπορεί να διαθέσει τις 500 χιλ. ευρώ, σε διάστημα πέντε ημερών και δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει πρώτος την διαδικασία αυτή, αρκεί να τηρηθεί η υπόσχεση και των υπολοίπων προέδρων για την καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στον καθ’ ένα.
Μάλιστα  ο Π. Μυριοκεφαλιτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να  είναι στο συμβούλιο, απλά η πρόθεση του είναι μόνο να βγεί ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο. "Δεν θέλω τίποτε απο τον ΟΦΗ με την πρόταση αυτή. Αρκεί να την δεχθούν και οι κ.κ. Κουράκης,Βατσινάς,Μαχλάς και Ξημέρης. Επειδή καταλαβαίνω ότι  μέχρι την Τετάρτη είναι δύσκολο να μαζευτούν τα χρήματα αυτά, μπορούμε να πούμε την Δευτέρα το μεσημέρι, όλοι και πρώτος εγώ, να βάλουμε απο 500 χιλ. ευρώ για τον ΟΦΗ" τόνισε στο ο Π. Μυριοκεφαλιτάκης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !