Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

60χρονος εμφανιζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας


εκδρομή, Εισαγγελέας, απάτη, σχολείο, καθηγητές,συνοδοί, τιμές, εκπρόσωπος, ταξι

Ενας 60χρονος εμφανιζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας και εξαπατούσε μαθητές και υπεύθυνους σχολείων αναλαμβάνοντας δήθεν σχολικές εκδρομές σε χαμηλές τιμές. Ο επιτήδειος όμως έπεσε τελικά στα χέρια των Αρχών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.Ο δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγήτριας σχολείου στον Πειραιά, σύμφωνα με την οποία είχε παρουσιαστεί στο σχολείο ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδρομής του σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ.Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο, δεν είχε καταβάλλει όπως όφειλε και είχαν συμφωνήσει τα χρήματα για την κράτηση των δωματίων.

Από την έρευνα που διενήργησε η αστυνομία του Πειραιά, διαπιστώθηκε τον τελευταίο μήνα ο 60χρονος εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε σχολείων, αποσπώντας τους συνολικά χρηματικό ποσό ύψους 32.026 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !