Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Αχαϊα: Η αγορά των καυτών στρινγκ, διέλυσε το γάμο!''Φούσκωσε'' την πιστωτική κάρτα του άντρα της 

Όταν εκείνος κλήθηκε να πληρώσει και άρχισε να ψάχνει τις αγορές της γυναίκας του, έγινε έξω φρενών...

H κρίση «έφερε» τα πάνω - κάτω στην καθημερινότητά μας, αλλά μαζί με αυτό «έφερε» και πολλά διαζύγια, τα οποία εκδόθηκαν για οικονομικές διαφορές που ξέσπασαν μεταξύ ζευγαριών. Βλέπετε, γυναίκες ή άνδρες είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες ξοδεύοντας... κρυφά από τον σύντροφό τους. 

Τώρα λοιπόν με την κρίση που μειώθηκαν τα εισοδήματα και «πάγωσαν» οι πιστώσεις τραπεζών και πρέπει να επιστραφούν τα δανεικά, άρχισαν οι αλήθειες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να εκθέτουν πολύ κόσμο. Μάλιστα, πολλές από τις περιπτώσεις που προσφάτως εξετάστηκαν από τα αρμόδια δικαστήρια της Πάτρας ή βρίσκονται στο στάδιο των διαδικασιών και των συζητήσεων σε δικηγορικά γραφεία, κυριολεκτικά... βγάζουν μάτι!

Από τις πιο πρόσφατες υποθέσεις εκείνη που σίγουρα «κερδίζει» τις περισσότερες εντυπώσεις και είναι η πιο τρανταχτή, αφορά σε γυναίκα η οποία είχε υπερχρεώσει την πιστωτική της κάρτα αγοράζοντας... σέξι εσώρουχα! Σύμφωνα με το dete.gr, μέχρι και ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε το ζευγάρι για να διευθετήσει το θέμα των οφειλών κυριολεκτικά έπεσε από τα σύννεφα, καθώς αδυνατούσε να πιστέψει ότι ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα σε στρινγκ!

Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει την πιστωτική της κάρτα σε διαδοχικές αγορές «καυτών» και πανάκριβων εσωρούχων και το συνολικό χρέος ξεπερνούσε τις... 3.000 ευρώ! Το ακόμα χειρότερο όμως της περίπτωσης, ήταν ότι η ίδια δεν μπορούσε με τίποτα να δικαιολογηθεί στον άνδρα της για το... πότε φορούσε τα συγκεκριμένα εσώρουχα, μιας και ο ίδιος τα αγνοούσε παντελώς. Και μετά από αυτό του «μπήκαν» άλλου είδους υπόνοιες, με αποτέλεσμα να επέλθει σοβαρή ρήξη μεταξύ του ζευγαριού...

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !