Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

200 εκ. Κινέζοι θα βλέπουν μόνο ...Κρήτη!




Σε κινέζικη ιστοσελίδα με 200 εκ. επισκέψεις θα διαφημίζεται η Περιφέρεια Κρήτης, αποτελώντας μια κίνηση -ματ για τη ναυαρχίδα της τοπικής οικονομίας του νησιού! Συνάντηση Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τον Κινέζο υφυπουργό Τύπου
Διαβεβαιώσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας των Κινέζων τουριστών στην Κρήτη, έδωσε το πρωί στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Υφυπουργός Τύπου της Κίνας, κ. Huang Youyi. Παράλληλα του επεσήμανε ότι η Κρήτη και ο πολιτισμός της, θα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Κινεζικής κυβέρνησης, που έχει ημερήσια επισκεψιμότητα 200 εκατομμυρίων αναγνωστών.


Ο κ. Huang Youyi, ηγήθηκε εξαμελούς αποστολής, που πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη στο νησί, και η οποία φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Κινεζική αποστολή, ξεναγήθηκε το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Huang Youyi- μέσω του Διπλωματικού Ακόλουθου της Πρεσβείας της Κίνας- εξέφρασε το θαυμασμό του για τον πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο της Κρήτης, τονίζοντας την ανάγκη διάδοσής του σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Η επίσκεψη της Κινεζικής αποστολής, στόχο είχε την ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας στον τομέα της έκδοσης και του τύπου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Huang Youyi, είναι συν τοις άλλοις αντιπρόεδρος και αρχισυντάκτης του διεθνούς εκδοτικού οίκου της Κίνας.
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !