Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Jennifer Aniston στην Ελούντα για τις προετοιμασίες του γάμου της

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Flashnews.gr ότι η Jennifer Aniston βρίσκονταν στην Ελούντα για ολιγοήμερες διακοπές και για να προετοιμάσει τις λεπτομέρειες του γάμου της στη Κρήτη με τον αγαπημένο της Justin Theroux, τελικά είναι σαν… ψέμα αληθινό.

Όπως μεταδίδει αποκλειστικά το ΤΜΖ, η Jennifer Aniston και o Justin Theroux πριν λίγο καιρό επισκέφτηκαν το Elouda Beach Hotel, από όπου πηγές από το ξενοδοχείο ανέφεραν ότι η Jennifer είχε πάει για να «βολιδοσκοπήσει» το χώρο.

Το ξενοδοχείο τους προσφέρει σύμβουλο, απαιτούμενα δικαιολογητικά, πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο στο παρεκκλήσι του, νυφική ανθοδέσμη, λουλούδι για το πέτο του γαμπρού, διακόσμηση του χώρου, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ελληνικά γλυκά μετά την τελετή για τους νεόνυμφους.

Πηγή από το ξενοδοχείο, αναφέρει ότι η Aniston δεν έχει κλείσει ακόμη για τον γάμο που προγραμματίζεται για τον Ιούλιο, καθώς θέλει να σκεφτεί μήπως τελικά επιλέξει την άλλη πλευρά του νησιού... στην οποία έχει και συγγενείς.

Το χολυγουντιανό περιοδικό (δείτε εδώ) επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την είδηση ότι η όμορφη ηθοποιός σχεδιάζει το γάμο της χιλιάδες μίλια μακριά από το Χόλιγουντ. στο μέρος που γεννήθηκε ο πατέρας της

Ο πατέρας της Aniston, Γιάννης Αναστασάκης, γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.


                               ο πατέρας της Aniston Γιάννης Αναστασάκης

Το Μάρτιο , ο ξάδελφος της Jen, Αντώνης Αναστασάκης μιλώντας στο δελτίο του Star, είχε αποκαλύψει ότι Jennifer και Justin θα πουν το… «I do» στα Χανιά!!!!!!

Όπως είπε ο ξάδελφος στα Χανιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να καλοδεχτούν τα κοπέλια και είχε υποσχεθεί ότι στο γάμο θα καεί το πελεκούδι.

Η Aniston έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα για διακοπές ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κρήτη ήταν το 2005.
 flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !