Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Ο μαύρος που βόλευε δύο Πατρινιές

Ακούγεται απίστευτο, όμως η είδηση είναι καλά εξακριβωμένη, με πληροφορίες... ακόμη και από το γραφείο ερευνών! Όσα θα διαβάσετε συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες και αφορούν γιατρό της Πάτρας και ξενοδοχείο της πόλης…
Ο μεγαλογιατρός, σύμφωνα με το αποκαλυπτικός ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος», είχε αρχίσει να υποψιάζεται την σύζυγό του καθώς απουσίαζε από το σπίτι, χωρίς πολλές φορές να μπορεί να δικαιολογήσει επαρκώς το λόγο της απουσίας. Μετά από αρκετά συζυγικά «επεισόδια» αναγκάστηκε να καταφύγει σε γραφείο ιδιωτικών ερευνών ώστε να βρει λύση.
Στέλεχος του γραφείου παρακολουθούσε επί μέρες τις κινήσεις της κυρίας και κάποιο πρωί την είδε να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου. Προς μεγάλη του έκπληξη στο ξενοδοχείο έμπαινε μαζί της και ένας Αφρικανός (σύμφωνα με την περιγραφή του έμοιαζε με πωλητή cd)! Προφανώς η γυναίκα του γιατρού είχε τέτοιο πάθος που ήθελε μαύρο για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά!
Σαν να μην έφτανε αυτό όμως σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό-στέλεχος του γραφείου που ανέλαβε την υπόθεση, στο ξενοδοχείο μπήκε... και συγγενικό πρόσωπο του γιατρού (επίσης γυναίκα). Προφανώς οι δύο γυναίκες (είχαν διαφορά ηλικίας) αναζητούσαν την απόλαυση σε τρίο!

ESPRESSAKIA newsroom

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !