Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έτοιμο το Outlet των εμπόρων της Κρήτης!

Έτοιμο το Outlet των εμπόρων της Κρήτης!Μόνο τα συμβόλαια εκκρεμούν για την έναρξη της φιλόδοξης προσπάθειας που οργανώνουν, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, δεκάδες έμποροι από ολόκληρο το νησί - Οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά καταναλωτικά αγαθά, σε χαμηλότερες τιμές.
Μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας και οργάνωσης, το Outlet των εμπόρων της Κρήτης είναι θέμα ... χρόνου να ανοίξει τις πύλες του για τους καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.
Οι 150 έμποροι από όλη την Κρήτη που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου έχουν ήδη εντοπίσει ένα τεράστιο χώρο στον οποίο θα στεγάσουν τα προϊόντα τους, τα οποία θα διατίθενται σε τιμές - στοκ!

Στο υπερ-κατάστημα που θα στεγαστεί πιθανότατα σε οίκημα επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, σε στεγασμένη έκταση 2.000 τ.μ. και σε ελεύθερο χώρο εμβαδού 8.000 τ.μ., θα διατίθενται όλα τα καταναλωτικά προϊόντα, εκτός από τρόφιμα. Οι καταναλωτές που λόγω της κρίσης αναζητούν φθηνότερα προϊόντα θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, αθλητικά είδη, είδη σπιτιού, και πολλά ακόμη, εκτός από τρόφιμα. 
Η μοναδική εκκρεμότητα που φαίνεται να έχει μείνει στην Παγκρήτια Ένωσης Εμπόρων Α.Ε., που αποτελεί τη σύμπραξη των εμπόρων, είναι η σύναψη των συμβολαίων για την εκμίσθωση του ακινήτου. Παράλληλα το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ύψους 60.000 ευρώ αυξάνεται ως τις 350.000 ευρώ προκειμένου μέλη της εταιρείας να γίνουν κι άλλοι έμποροι, αλλά ακόμη και ιδιώτες που δεν ασκούν σχετική δραστηριότητα, αλλά "πιστεύουν" στην προσπάθεια αυτή και επιθυμούν να γίνουν μέλη.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !