Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Η αστυνομία σφράγισε τα γραφεία των Snakes και "Κρήτες" του ΟΦΗ!

Η αστυνομία σφράγισε τα γραφεία των Snakes και "Κρήτες" του ΟΦΗ!Οι τεταμένες σχέσεις των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ με την αστυνομία το τελευταίο διάστημα, έφεραν ως αποτέλεσμα να μπεί την Παρασκευή λουκέτο τόσο στα γραφεία των Snakes στην θύρα 4, στα Καμίνια, όσο και στα γραφεία των «Κρητών» στις Πατέλες.

 Τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η τεταμένη σχέση από τα σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει στην παραλιακή με φιλάθλους του Παναθηναικού (είχαν σαν αποτέλεσμα και το θάνατο του φιλάθλου Γιάννη Ρουσάκη), έφεραν την αστυνομία να προβεί στην κίνηση αυτή η οποία σκορπάει αντιδράσεις στο συνδεσμικό κίνημα του ΟΦΗ.
Στην συνάντηση που έγινε την Πέμπτη, παρουσία της αστυνομίας, μελών της Διοικούσας του ΟΦΗ και τα προεδρεία των συνδέσμων, η αστυνομία γνωστοποίησε την απόφαση της, την οποία και έκανε πράξη την Παρασκευή το πρωί, σφραγίζοντας τους χώρους που φιλοξενούνταν οι οπαδοί. Η Αστυνομία στην συνάντηση της Πέμπτης έφερε  ως επιχείρημα «παράπονα γειτόνων της περιοχής» και καταγγελίες που έχουν γίνει για τους χώρους που στεγάζονται οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, αλλά και τις προποθέσεις που συμπεριλαμβάνει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οι Συνδεσμίτες του ΟΦΗ πάντως καταγγέλουν  ότι  βιώνουν ένα διωγμό από την Αστυνομία, ενώ επισημαίνουν ότι η Αστυνομία κλείνει  μόνο τους συνδέσμους του ΟΦΗ και όχι συνδέσμους μεγάλων ομάδων που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο. Ερωτηματικά επίσης προκαλεί η κίνηση να σφραγιστούν τα γραφεία των «Κρητών» στις Πατέλες που είναι ένας ήρεμος σύνδεσμος που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμές και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !