Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πάλευε με τους καρχαρίες για δύο ημέρες

kite surfing, αετός, καρχαρίες, μαχαίρι, μάχη, Πολωνία
Τύχη βουνό είχε ένας επαγγελματίας του kite surfing, ο οποίος ξεκίνησε να διασχίσει την Ερυθρά Θάλασσα περνώντας από την Αίγυπτο στη Σαουδική Αραβία, αλλά ο αέρας τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος του σε μια σανίδα επί 2 ημέρες, παλεύοντας με τους καρχαρίες.
Ο 42χρονος Γιάνεκ Λιζέφσκι από την Πολωνία είχε διασχίσει περίπου τα δύο τρίτα των περίπου 200 χλμ. της απόστασης, όταν ο αέρας ξαφνικά έπεσε εντελώς, με αποτέλεσμα ο αετός του να πέσει στη θάλασσα, κι ο ίδιος κυριολεκτικά να ξεμείνει στην μέση του πουθενά.
Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι ο Λιζέφσκι είχε μαζί του μόνο ένα παγούρι με νερό και μερικές μπάρες δημητριακών, χωρίς να ξέρει πότε θα ξανασηκωθεί αέρας, άρχισαν να συγκεντρώνονται γύρω του διάφοροι -και όχι ιδιαίτερα φιλικοί- καρχαρίες των νότιων θαλασσών.
Με μόνο όπλο ένα μαχαίρι, ο Λιζέφσκι κατάφερε να παραμείνει ζωντανός για τις επόμενες 40 ώρες, χτυπώντας τους στα μάτια, τη μύτη και τα βράγχια, όπως είπε αργότερα στο Reuters, μέχρι τελικά να τον εντοπίσει η ακτοφυλακή της Σαουδικής Αραβίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !