Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η υπουργός μαγνήτισε τα βλέμματα


Κάτι παραπάνω από εκφραστική, τσαχπίνα και αποκαλυπτική σε επίπεδο μπούστου ήταν η υπουργός Γεωργίας της Γερμανίας Ιλσε Αϊγκνερ στα εγκαίνια της έκθεσης γεωργικών προϊόντων στο Βερολίνο.

Αφήνοντας κατά μέρος τη σοβαροφάνεια που χαρακτηρίζει συνήθως τα πολιτικά πρόσωπα, η 47χρονη υπουργός έδειξε να διασκεδάζει με την καρδιά της στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης «Πράσινη Εβδομάδα» που φιλοξενείται κάθε χρόνο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Λίγο το κρασί, λίγο η μπίρα που γεύτηκε στα περίπτερα της Γεωργίας και της Τσεχίας, ήρθε και ευθύμησε η Αϊγκνερ, η οποία άρχισε να μοιράζει χαμόγελα αριστερά κι δεξιά, ενώ δέχτηκε να δοκιμάσει τις παραδοσιακές λιχουδιές όλων των χωρών που συμμετείχαν δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη στα ολλανδικά τυριά.

Συνοδευόμενη από τον δήμαρχο της πόλης Κλάους Βόβεραϊτ, η Γερμανίδα υπουργός Γεωργίας χαρακτήρισε στην ομιλία της καθήκον τον αγώνα ενάντια στην πείνα, εκφράζοντας τη στενοχώρια της για το ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους του πλανήτη που στερούνται φαγητού.

Στην 77η Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα που άνοιξε τις πύλες της στις 20 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 29 του μήνα συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από περίπου εξήντα χώρες. Η Αϊγκνερ, εκτός από την ευαισθησία που δείχνει για τα προβλήματα των αναπτυσσόμενων χωρών αλλά και των δικαιωμάτων των ζώων, είναι γνωστή στη Γερμανία για τη σκληρή της στάση απέναντι στο Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Σεπτέμβριο είχε καλέσει μάλιστα όλους τους ομοσπονδιακούς υπουργούς της Γερμανίας να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν για δημόσιες σχέσεις, κίνηση που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.
 espressonews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !