Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Aeroshot: Αναπνεύστε... «καθαρή» καφεΐνη

Ένα νέο προϊόν που προσφέρει στους χρήστες του άμεση ενέργεια κυκλοφόρησε στην αγορά.   

Πρόκειται για το Aeroshot που κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ αλλά και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και περιέχει «καθαρή» καφεΐνη αλλά και...

βιταμίνη Β. 

Το διαφορετικό, αυτού του προϊόντος δεν είναι η άμεση διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, αλλά ο τρόπος με το οποίο το πετυχαίνει. Το Aeroshot είναι μια συσκευή εισπνεόμενης καφεΐνης. Μία συσκευή που περιέχει τόση καφεΐνη όση περιέχεται σε ένα διπλό καφέ, περίπου 100mg. 

Έτσι με μια εισπνοή μπορεί κανείς να προσφέρει 20-30mg καφεΐνης στο κεντρικό νευρικό του σύστημα, με όλα τα καλά ενός γρήγορου δυνατού καφέ εκτός βέβαια την απολαυστική του γεύση. 

Ήδη όμως έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις εκείνων που θεωρούν το Aeroshot ένα επικίνδυνο μέσο εγκεφαλικής διέγερσης των νέων, οι οποίοι μάλιστα δεν θα διστάσουν να το συνδυάσουν με αλκοόλ κάτι που θα αναδείξει και τους όποιους κινδύνους του για τη δημόσια υγεία. 

Ωστόσο κάτι τέτοιο μένει να αποδειχθεί. Μέχρι τότε η εταιρεία που λανσάρει το συγκεκριμένο προϊόν υποστηρίζει ότι για τους άνω των 12 ετών είναι εντελώς ακίνδυνο και προσφέρει αυθεντική ενέργεια. 

πηγή : skai.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !