Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

BOOK NOW: Ρεβεγιόν για όλα τα budget στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!!

BOOK NOW: Ρεβεγιόν για όλα τα budget στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!!
Είναι οι δύο πιο εορταστικές νύχτες της χρονιάς! Τις χωρίσαμε σε κατηγορίες, κατατάξαμε τις προτάσεις ανά budget και, τελικά, καταλήξαμε στα πιο νόστιμα μενού της πόλης! Κλείσε έγκαιρα τραπέζι και αποχαιρέτα τη χρονιά με τον πιο γευστικό τρόπο -και μάλιστα ανάλογα με το ποσό που θέλεις να ξοδέψεις!


ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ >€50
Μεσπιλέα
(Περσεφόνης 59 & Δεκελέων, Γκάζι, τηλ. 210 3460972)
Μενού Χριστουγέννων: γαλοπούλα μαριναρισμένη και ξερά βερίκοκα, καρέ χοιρινό γεμιστό με πράσα, ζαμπόν, κεφαλογραβιέρα και μανιτάρια, ρολό πανσέτας γεμιστό με μήλα και δαμάσκηνα, ψαρονέφρι με μήλα και δαμάσκηνα με φρέσκα ζυμαρικά γεμιστά με ρικότα και αχλάδι, χοιρινό γλυκόξινο με μέλι, μανιτάρια και κρεμμυδάκια, γλυκόξινα χοιρινά παϊδάκια με μέλι και τζίντζερ, σολομό μαριναρισμένο ζεστό καπνιστό επάνω σε καραμελωμένα μήλα, σούπες και εορταστικές πίτες.
Κόστος: Κυρίως από €15, σούπες και πίτες από €8.
(Hard Rock Café)
Hard Rock Café
(Ζησιμοπούλου 5Α& Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, τηλ. 213 0090280)
Πρόγραμμα Χριστουγέννων: ειδικά διαμορφωμένο μενού με αμερικάνικη γαλοπούλα και welcome drink και live από τους Cyanna (ή την Yvette Jarvis στο υποκατάστημα του Συντάγματος).
Κόστος: €30
Casa
(Πλ. Αγ. Δημητρίου 13, Κηφισιά, τηλ. 210 6234225)
Μενού Χριστουγέννων: σούπα βελουτέ από γλυκιά κολοκύθα αρωματισμένη με σαφράν, γκραντιναρισμένο μανιτάρι πορτομπέλο με μαστέλο Χίου, αγριογούρουνο με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από δαμάσκηνα, caca chocola με μούρα και φύλλα χρυσού.
Κόστος: €45
San Paolo Grill
(Περικλέους 11, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6773339)
Μενού Χριστουγέννων: ριζότο με φρέσκια μαύρη τρούφα, γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση, πατατούλες baby και λαχανικά, πράσινη σαλάτα με αβοκάντο και σταφύλι, χριστουγεννιάτικη σοκολατένια έκπληξη.
Κόστος: €50
(San Paolo Grill)
Trapezaria
(Θεοδώρου Νέγρη 1, Μακρυγιάννη, τηλ. 210 9213500)
Μενού Χριστουγέννων: cocktail Μοσχάτου Λήμνου με μανταρίνι και δυόσμο, σούπα αυγολέμονο με γιουβαρλάκια κόκορα και σπανάκι, βραχοσαλάτα με σταμναγκάθι, μαρούλι, ρόδι, παλαιωμένο ανθότυρο και προσούτο Δράμας, χειροποίητες ραβιόλες με χριστουγεννιάτικη γέμιση, σάλτσα πεκορίνο Αστακού και κουκουνάρι, καραμελωμένη αγριόπαπια ψημένη σε αργό φούρνο με πατατούλες και φυσικό ζωμό, πύργος από προφιτερόλ με κρέμα βανίλιας και κάστανου, παγωτό και σάλτσα από βατόμουρα και Vinsanto.
Κόστος: €36
Apsendi
(Λεωφ. Κηφισίας 250-254 & Σερρών, Σίδερα Χαλανδρίου, τηλ. 210 6717890)
Μενού Χριστουγέννων: welcome drink και μιλφέιγ με μασκαρπόνε και καπνιστό σολομό, σαλάτα με φυλλώδη πράσινα λαχανικά, αχλάδι κομπόστα, καραμελωμένα καρύδια, ροκφόρ, σπεκ σε λαδόξιδο με μέλι και καπνιστή πάπρικα, ριζότο με γαρίδες, ντοματίνια γκλασέ και σχινόπρασο. Επιλογές σε κυρίως: μοσχαρίσια κόντρα ξεκοκαλισμένη με σάλτσα από ταρτούφο και πορτσίνι με πατάτα γκρατινέ, ή γεμιστή γαλοπούλα με μανούρι και σπανάκι σε λευκή σάλτσα γραβιέρα με αρωματικό μπάσατε με μπιζέλι και φρέσκα πράσινα βότανα. Επιδόρπιο: σοκολατένιος κορμός με πικρή σοκολάτα και γλάσο πραλίνας με καραμελωμένα κροκάν αμυγδάλου και κρεμ Αγγλέζ.
Κόστος: €40
(Apsendi)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ <€50
Milos
(Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281000)
Μενού Χριστουγέννων: κόκορας Ναξιώτικος αυγολέμονο, πίτες με άγρια χόρτα και μυρωδικά, ξινομυζήθρα και κρητικό απάκι, ποικιλία από λουκάνικα και παστά με σπιτική μουστάρδα και σαλάτα λάχανο, Milos special, τηγανητά κολοκυθάκια και μελιτζάνες, γραβιέρα σαγανάκι και τζατζίκι, ντοματοσαλάτα με τη φέτα της Χήρας, γουρουνάκι σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο με μυρωδικά, γλυκοπατάτες με κάστανα, μανιτάρια στη γάστρα με μυρωδικά και σκόρδο, ουκουμάδες με θυμαρίσιο μέλι Κυθήρων, παγωτό καϊμάκι.
Κόστος: €70
Villa Mercedes
(Ανδρονίκου 1 & Τζαφέρη, Ρουφ, τηλ. 210 3422606)
Μενού Χριστουγέννων: καλωσόρισμα με σούσι (rolls πάπιας με μάνγκο και California Rolls), σούπα μανιταριών με ραβιόλι πάπιας confit, spring rolls κολοκύθας πάνω σε μαρμελάδα βατόμουρο με τραγανή σαλάτα, speck και dressing μελιού με φουντούκια, ψητό φιλέτο λαβράκι πάνω σε πουρέ αγκινάρας και σάλτσα από ζωμό κρέατος αρωματισμένη με δεντρολίβανο, σορμπέ μάνγκο με μαρτίνι και φρέσκο δυόσμο, χοιρινή entrecote ταλιάτα με πουρέ σελινόριζας/μήλου, σπανάκι σoτέ και σάλτσα αρωματισμένη με Calvados, μους λευκής σοκολάτας με κομπότε κυδωνιών και μήλων, με τραγανό μπισκότο και κρέμα κάστανου, μελομακάρονα, κουραμπιέδες.
Κόστος: €80
(Botrini's)
Botrini's
Βασ. Γεωργίου Β' 24B, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6857323-4
Μενού Χριστουγέννων: kρέμα από Borlotti και τόνο, βούτυρο μπύρας και focaccia σολομού, κρύο ορεκτικό με carpaccio από μοσχάρι με μανιτάρια, porcini και κρέμα τρούφας, ζεστό oρεκτικό από στήθος ορτυκιού γεμιστό με foie-grass και κερκυραϊκή συκόπιτα, risotto με ρόδι, γαρίδες και cacao cru. Κυρίως πιάτο: αγριόχοιρος με polenta σε δύο παραλλαγές και αύρα μπαχαρικών, επιδόρπιο από sable από τρεις σοκολάτες με παγωτό Malaga (ρούμι, σταφίδες, κάστανο) και καφές.
Κόστος: €65
Zinc
(Μαρίνα Φλοίσβου, τηλ. 210 9853183)
Μενού Χριστουγέννων: σούπα ψητής κολοκύθας με στικ παρμεζάνας, χτένια γκριγιέ με confit λαχανικών, baby ρόκα και dressing εσπεριδοειδών, παραδοσιακή γαλοπούλα με καραμελωμένα κάστανα και γλυκοπατάτα με σιρόπι σφενδάμου, κορμός με μους κάστανου.
Κόστος: €52 (μαζί με τη live band Ntoulako Moniale).
Ελαίας Γη
(Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, τηλ. 210 6200005)
Μενού Χριστουγέννων: θα υπάρχει μενού 24 πιάτων με ελληνικές γεύσεις και επιλογές από κυνήγι, αγριογούρουνο και γαλοπούλα. Φυσικά, θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από γλυκά!
Κόστος: €70
(Nobu)
Nobu
(Ξεν. Arion A luxury Collection Resort & Spa, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8902000)
Μενού: ταρτάρ τόνου με χαβιάρι, scallop sashimi Kotchujan, σαλάτα με αστακό και σπανάκι με dry miso και λάδι τρούφας, ψητό πικάντικο λαβράκι με σόγια, σάκε και σος τρούφας, φιλέτο πάπιας με Honey Anticucho sauce, επιλογές από sushi, σούπα, σοκολάτα Aka Tama.
Κόστος: €85 (ειδική προσφορά: €5/ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί, €28/φιάλη κρασί).
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ >€50
Thalasses
(Ομήρου 11, Κολωνάκι, τηλ. 210 3624825)
Μενού Πρωτοχρονιάς: amuse Bouche, σπιτικός καπνιστός σολομός με σπαράγγια και βινεγκρέτ πορτοκάλι, μαγιονέζα αχινού με καραβίδες, φινόκιο, μαρινέ κολοκυθάκι, βασιλικός αφρός λεμονιού, στηθοπλευρά μόσχου Black Angus με πατάτες confit και βασιλομανίταρα, Mont Black (γλυκό κάστανο).
Κόστος: €60
New Dash
(Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8088796)
Μενού πρωτοχρονιάς: Kir Royal, σούπα κολοκύθας με τραγανό προσούτο, κρύο ζελέ λαχανικών με καβούρι, πέρλες λεμονιού, σορμπέ μανιτάρι, σαλάτα με αποξηραμένα φρούτα και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο μόσχου με φουά γκρα και σάλτσα από βατόμουρα ή ελάφι μπρεζέ με πουρέ πατάτας και σάλτσα από βατόμουρα, σάμαλι με παγωτό κρέμα και φραγκοστάφυλλα.
Κόστος: €60
(Gallo Nero)
Gallo Nero
(Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 8894500)
Μενού Πρωτοχρονιάς: cocktail σαμπάνιας Campari Wave, Spuntino, βελουτέ γλυκοπατάτας με τσιπς από προσούτο Τοσκάνης, σχινόπρασο και πατάτες Περού, ριζότο άγριων μανιταριών με πάπια σωτέ σε σάλτσα τρούφας και ιταλική ρόκα μαριναρισμένη, τρυφερά φύλλα από σπανάκι και μαρούλι, μαριναρισμένες γαρίδες με σάλτσα μελισσόχορτου αρωματισμένο με lime, φιλέτο σωτέ σε κρούστα αρωματικών βοτάνων και lemon pepper συνοδευόμενο από άνθη σπαραγγιών, πατάτες τουρνέ αρωματισμένες με ιταλική πανσέτα και σάλτσα με Martini Bianco, ποικιλία ιταλικών τυριών με αχλάδι ποσέ, μπαβαρουάζ με άγρια μούρα σε τραγανό μπισκότο ξηρών καρπών με σάλτσα από φρούτα του δάσους και μύρτιλο, grappa, βασιλόπιτα, espresso, λευκό και κόκκινο κρασί.
Κόστος: €78
Sale & Pepe
(Αριστίππου 34, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102)
Μενού Πρωτοχρονιάς: καλωσόρισμα με Kir Royal. Ουρές από καραβίδες με αγγινάρες, lime και μαντζουράνα, cappellacci με αστακό με ratatouille από μικρά λαχανικά και ragout θαλασσινών ή ραβιόλι γεμιστά με τυροβολιά Μυκόνου, ανθότυρο και σπανάκι με τυρί και μαύρη τρούφα, άγριο λαβράκι με φινόκιο μαριναρισμένο και αυγοτάραχο ή φασιανό με γέμιση από μανιτάρια εποχής σε fondue, ζεστό σουφλέ από αχλάδια και σοκολάτα με σος μπαλσάμικο ή παραδοσιακό panettone γεμιστό με κρεμ πατισερί.
Κόστος: €86
(Sale & Pepe)
Moorings
(Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ. 210 9670659)
Μενού Πρωτοχρονιάς: καλωσόρισμα του σεφ με καβουροσαλάτα και μάνγκο, σούπα βελουτέ από μανιτάρια πορτσίνι, τάρτα με αχλάδια και ροκφόρ, πρωτοχρονιάτικη σαλάτα με καπνιστό σολομό και σάλτσα από ρόδια, φιλέτο χοιρινό γεμιστό με δαμάσκηνα και βερίκοκα με σάλτσα από κρασί Vinsanto σε πουρέ γλυκοπατάτας, τάρτα με μήλα, σταφίδες και καραμέλα βουτύρου.
Κόστος: €67
Le Trocadero
(Ξεν. Metropolitan, Λεωφ. Συγγρού 377, Αθήνα, τηλ. 210 9484720)
Μενού: ειδικά διαμορφωμένες γεύσεις σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα με συνοδεία πιάνου, κιθάρας και τραγουδιού.
Κόστος: €90, παιδιά έως 4 ετών δωρεάν, παιδιά έως 12 ετών €45.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ >€100
Σπονδή
(Πύρρωνος 5, Παγκράτι, τηλ. 210 7564021)
Μενού Πρωτοχρονιάς: καβούρι με αγγούρι, wasabi και κόμπου, χτένια με κολοκύθα, χαβιάρι λεμονιού και σχινόπρασο, πεσκανδρίτσα με πούδρα από μανιτάρια σέπες, λάχανο και σάλτσα κρέμα, ελάφι με γλυκόριζα, σουμάκ, σαλσιφί, ρουταμπάγκα και αχλάδι, τυρί Vacherin Mont d' Or και καρύδια σερβιρισμένα με κουτάλι και σαμπαγιόν με σοκολάτα μαύρη pur Ghana, καραμέλα, μπαχαρικά και σαμπλέ μπρετόν.
Κόστος: €130
(Σπονδή)
Cash
ηληγιάννη 54, Κηφισιά, τηλ. 212 1004772)
Μενού Πρωτοχρονιάς: ποτήρι σαμπάνιας με διάφορα καμπανέ, καπνιστός σολομός σε μπλίνις με crème fraiche και μπρικ, φιλέτο λαβράκι με crème fraiche και μπρικ, σορμπέ passion με πέρλες ροδιού, σαλάτα πρωτοχρονιάς, φιλέτο φασιανού με σος μήλου και ψητό φιρίκι, ναπολεόν λευκής σοκολάτας με φράουλες.
Κόστος: €110

Κέιμενο-Ρεπορτάζ: Ελένη Νικολούλια
athensmagazine

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !