Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος θα δώσει €20.000 στην Paris Hilton για ένα βράδυ στη Σαντορίνη;

Ποιος θα δώσει €20.000 στην Paris Hilton για ένα βράδυ στη Σαντορίνη;
Η οικονομική κρίση υπάρχει, αλλά όταν ένας επιχειρηματίας θέλει να τονώσει το μαγαζί του και μάλιστα σε ένα νησί που είναι μέσα στους πέντε καλύτερους προορισμούς του πλανήτη, όλα αλλάζουν. Η Paris Hilton ακόμη το σκέφτεται όμως.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το κορίτσι της γνωστής οικογένειας μέσω του μάνατζερ της δέχτηκε ένα mail που την προσκαλεί ένα από τα μεγαλύτερα club του νησιού να κάνει μια και μοναδική εμφάνιση μιας ώρας και να λάβει το εξωπραγματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Αυτό που επιθυμεί η επιχείρηση είναι να δοθεί άδεια να γίνει διαφήμιση σε όλο το νησί αλλά και στις Κυκλάδες ότι θα δουν από κοντά την ξανθιά καλλονή -λέμε τώρα- και θα ανέβει πάνω στα deck να δώσει έναν χαιρετισμό. Το ποσό ασφαλώς δεν είναι κακό και αυτό που μαθαίνουμε μέσα από την διαπραγμάτευση που υπήρχε μεταξύ του επιτελείου της χρυσής κληρονόμου και της επιχείρησης είναι ότι θα υπάρξει απάντηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου μιας και την θέλουν την Paris το Πάσχα. Το αν θα δεχτεί ή όχι είναι καθαρά προσωπική της επιλογή. Η καλύτερη σουίτα την περιμένει και αυτό που αναμένουμε είναι να δούμε και από κοντά το κορίτσι που διχάζει στο εξωτερικό με αυτά που κάνει απλά για να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων για να φουσκώνει απλά τους λογαριασμούς της στις τράπεζες.

Πηγή: www.arpaktiko.org

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !