Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται το προφυλακτικό …βιάγκρα!!!


Πώς αλλιώς θα φτάναμε στο μπλε προφυλακτικό; Η επίσημη ονομασία του είναι CSD500, η ανεπίσημη προφυλακτικό βιάγκρα και η ιστορία του έχει ως εξής: Μια βρεταντική εταιρεία βιοτεχνολογίας σκέφτηκε ότι τα….
προφυλακτικά πολλές φορές μένουν αχρησιμοποίητα, κυρίως γιατί οι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά με αυτά. Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο. Ετσι έφτιαξε ένα προφυλακτικό το οποίο κρατά τα πράγματα στη “θέση” τους, λόγω του ειδικού τζελ που έχει. Θα κυκλοφορήσει από τη Durex και απλώς αναμένει την έγκριση του Food and Drug Administration (FDA).
To προϊόν φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού θεωρείται ακίνδυνο (σε σύγκριση με τους πιθανούς κινδύνους που φέρει η κατανάλωση του βιάγκρα σε επίπεδο παρενεργειών) και επιπλέον εξασφαλίζει προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Α! Και το πιο βασικό. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατόπιν στην Αμερική. Υποθέτω ότι αυτή η πληροφορία σας ενδιαφέρει.
otenet.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !