Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Λεπτότερα κινητά υπόσχονται οι nanoSIM

Η ανάπτυξη νέων νανο-SIM θα επιτρέψει τη δημιουργία λεπτότερων συσκευών και επιπλέον χώρου για άλλα τεχνικά εξαρτήματα, με αποτέλεσμα την βελτίωση των επιδόσεων.

Ο κόσμος της τεχνολογία σαν ένας άλλος χώρος μόδας, θέλει τα «μοντέλα» του όλο και λεπτότερα, όλο και μικρότερα και από αυτήν την επιταγή της «μόδας» δεν έχουν ξεφύγει ούτε και οι κάρτες SIM. H εταιρεία, Gieseck & Devrient, που εισήγαγε την πρώτη εμπορική κάρτα SIM πριν από 20 χρόνια, παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται νανο-SIM. Η εταιρεία με βάση το Μόναχο, πρόκειται να την επιδείξει σε μία εμπορική έκθεση στο Παρίσι από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 17.

Η Nano-SIM θα είναι 30 φορές μικρότερη από τις micro-SIM κάρτες που χρησιμοποιεί το iPhone 4 και το πρόσφατο 4S, και 60 φορές μικρότερη από τις 25x15mm κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται σε πολλές άλλες συσκευές σήμερα. Η μικρότερη SIM του κόσμου θα είναι περίπου 12x9 χιλιοστά, και το πάχος της θα έχει μειωθεί κατά 15%.


Αν υιοθετηθούν οι  Nano-SIM, η  G&D υποστηρίζει πως η δραστική μείωση του μεγέθους θα επηρεάσει πολλές πτυχές των κινητών συσκευών του σήμερα. Εκτός από τη δημιουργία μιας νέας γενιάς λεπτότερων συσκευών, οι νανο-SIM απελευθερώνουν αρκετό χώρο,  που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων μνήμης ή αύξηση του μεγέθους των μπαταριών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !