Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Μπούρμπος: Προτάσεις υπάρχουν και αυτό είναι καλό

Εντελώς διαφορετικό από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το τοπίο αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Μπούρμπου με τον ΟΦΗ.

«Ο ΟΦΗ μου χρωστάει 280.000 ευρώ»
Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγοι για καλό κλίμα στη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Μάνθο Πουλινάκη, όμως η αποκάλυψη της οφειλής ύψους 280.000 ευρώ που αφορά ακόμη και την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση της αδειοδότησης των Κρητικών δεν έχει κλείσει ακόμα.

«Δεν γίνεται να συζητήσω για μια νέα συνεργασία, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ποσό που μου οφείλεται και το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000, για την ακρίβεια είναι 280.000 ευρώ. Τρία χρόνια στην ομάδα κάνω υποχωρήσεις για τα χρήματα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είπα στον κ. Πουλινάκη ότι θα συζητήσω να μείνω στην ομάδα, μόνο αν ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπό μου. Μου ζήτησε να περιμένω μερικές μέρες και αυτό κάνω. Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΟΦΗ. Νιώθω καλά και αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να κάνω μια καλή χρονιά. Προτάσεις υπάρχουν και αυτό είναι καλό. Θα περιμένω μερικές μέρες και μετά θα αποφασίσω», τόνισε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday».

Πηγή: sport-fm.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !