Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μετά τη γοργόνα στα βράχια του Ισραήλ, εντοπίστηκε και σαύρα να "λιάζεται" στον Άρη!!!

Μετά τη γοργόνα στα βράχια του Ισραήλ, εντοπίστηκε και σαύρα να
Μετά τη γοργόνα που «συνέλαβε» η κάμερα του Animal Planet να λιάζεται σε βράχια στο Ισραήλ, κάποιες άλλες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και βάζουν... φωτιά στη δημόσια συζήτηση. Αυτή τη φορά εντύπωση δεν προκαλεί το πλάσμα που εντοπίστηκε αλλά η τοποθεσία: Μια σαύρα να κόβει βόλτες στον... Αρη!
Ενας Ιάπωνας μπλόγκερ παρατηρώντας προσεκτικά κάποιες φωτογραφίες της NASA από την επιφάνεια του «Κόκκινου πλανήτη» εντόπισε μια σαύρα ή κάτι, τελοσπάντων που μοιάζει με αυτό το ερπετό. Αμέσως, ενημέρωσε μια ιστοσελίδα που ασχολείται με παράξενες και «εξγωγήινες» ειδήσεις και ακολούθησε... χαμός.
Οι φωτογραφίες με τη σαύρα στην επιφάνεια του Αρη κάνουν το γύρο του κόσμου, εγείροντας συζητήσεις. Κάποιοι κάνουν λόγο για θεωρίες συνωμοσίας της ΝASA, ενώ πολλοί πιστεύον ότι μπορεί να αποτελεί μέρος κάποιου πειράματος της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας για να διαπιστώσει αν είναι πιθανή η ζωή στον Αρη.
Από την πλευρά της, πάντως, η εφημερίδα San Francisco Chronicle υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες δείχνουν μόνο μερικούς βράχους, ενώ ισχυρίζεται ότι οι ιστοσελίδες παράξενου περιεχομένου «φύτρωσαν» πόδια και ουρά σε μια μικρή πέτρα.

www.iefimerida.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !