Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Απολαύστε την Rosie στην τελευταία της τόπλες φωτογράφη!


Να τα μας πρωί πρωί!!! Η Rosie μας τα μοστράρει για μία ακόμα φορά! Δεν θα αρνηθείς να τα δεις, έτσι;;; (PHOTOS)
Η Rosie Jones είναι εδώ και για ακόμα μια φορά έρχεται να βάλει φωτιά στις ανδρικές φαντασιώσεις. Η 22χρονη Rosie είναι το κορίτσι με τα περισσότερα sexy εξώφυλλα τα τελευταία χρόνια σε ανδρικά περιοδικά που βγαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Rosie έχει κερδίσει για δύο συμεχόμενες χρονιές τον τίτλο No. 1 Sexiest Babe για το περιοδικό Nuts με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ψήφους τη φορά.

Βεβαίως το δυνατό σημείο της είναι όπως διατρανώνει και η ίδια το πλούσιο και φυσικό της στήθος. Εξού και το παρατσούκλι superboobs.

Ετσι λοιπόν η εκρηκτική Rosie κάθε της φωτογράφηση φροντίζει πάντα να προβάλει το μεγάλο της όπλο. Πάντα τόπλες και με παιχνιδιάρικη διάθεση η 22χρονη βρέθηκε στο modeling όχι μόνο για να περπατήσει στις πασαρέλες αλλά κυρίως για να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Αυτό όμως που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι ότι έχει κερδίσει και ρεκόρ Γκίνες.  Είναι η κάτοχος τους ρεκόρ «most bras taken off and put on in one minute». Έβαλε και έβγαλε 7 σουτιέν μέσα σε ένα λεπτό και μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες.

Απολαύστε την Rosie στην τελευταία της τόπλες φωτογράφη!






www.protothema.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !