Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Range Rover Evoque: Μίνι Evoque με κινητήρα 1.400 κυβικών


Range Rover Evoque: Μίνι Evoque με κινητήρα 1.400 κυβικών

Σήμερα ένα Range Rover με κινητήρα 1.400 κυβικών μπορεί να υπάρξει μόνο στη φαντασία ή ως ανέκδοτο, αλλά στο άμεσο μέλλον θα είναι πιθανότατα πραγματικό. Κι αυτό γιατί το Evoque, μια ειδική έκδοση του οποίου υπογράφει και η Posh Spice Victoria Beckham, αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία και η Land Rover θέλει φυσικά να την εκμεταλλευθεί όσο περισσότερο μπορεί.

Έτσι στα πλάνα της περιλαμβάνεται ένα κάμπριο, μια έκδοση XL με μεγαλύτερους χώρους, που θα το φέρει ένα σκαλί πιο κάτω από το καινούργιο Range Rover Sport και κυρίως μια μίνι εκδοχή του, που βέβαια παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το baby Range Rover Evoque θα έχει μήκος γύρω στα 4 μέτρα, 30 εκατοστά δηλαδή πιο κοντό από την υπάρχουσα τρίθυρη έκδοση το στυλ της οποίας και θα ακολουθεί. Η βάση του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα πλαίσιο που θα δανείσει η ινδική Tata, η οποία είναι άλλωστε και η ιδιοκτήτρια τόσο της Land Rover όσο και της Jaguar.
Παράλληλα οι Ινδοί, με τη βοήθεια και την τεχνογνωσία των 'Άγγλων, εξελίσσουν και μια νέα, σύγχρονη γενιά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου στα 1.400 και 1.600 κυβικά που προορίζεται και για το μίνι Evoque. Οι τιμές του οποίου, όταν θα αρχίσουν οι πωλήσεις του, θα ξεκινούν περίπου από τις 21.000 ευρώ, ενώ στους άμεσους αντιπάλους του θα συγκαταλέγεται και το αντιστοίχου μεγέθους Audi Q1 που επίσης αναμένεται.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !