Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ποιές είναι οι συνηθέστερες πλαστικές που κάνουν οι άνδρες


Ποιές είναι οι συνηθέστερες πλαστικές που κάνουν οι άνδρες

Στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού καταφεύγουν έξι στους δέκα Έλληνες, παρά την οικονομική κρίση, προκειμένου να διορθώσουν σωματικές τους ατέλειες, αλλά και να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.

Απ αυτούς το 50% πάνε μόνοι τους, το 30% μετά από προτροπής της γυναίκας ή της συντρόφους τους και το 20% μετά από προτροπή φιλικού τους προσώπου.
Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η αύξηση του αριθμού των ανδρών που καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό είναι αλματώδης, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα χρόνια αναμένεται να φτάνουν τον αριθμό των Ελληνίδων που βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε παγκόσμια κατάταξη, όπως γράφει ο πλαστικός Αθανάσιος Αθανασίου στο iatropedia.
H ομορφιά δεν είναι προνόμιο των γυναικών
Τα στοιχεία δείχνουν ότι στην εποχή μας η ομορφιά δεν είναι πλέον προνόμιο των γυναικών, αλλά και των σύγχρονων ανδρών που ενδιαφέρονται για την σωματική τους εμφάνιση και φυσικά πέρα από το θέμα της ομορφιάς και της εμφάνισης υπάρχουν πολλές φορές και λόγοι υγείας που οδηγούν τους άνδρες στον πλαστικό χειρουργό.
Τέτοια προβλήματα μπορεί να είναι είτε ογκολογικής φύσης (ογκίδια δέρματος, μαλακών μορίων), ατυχήματα (δύσμορφες ουλές) είτε άλλης φύσης όπως η γυναικομαστία, θέματα γεννητικών οργάνων είτε θέματα γενικότερης εμφάνισης κλπ.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των πλαστικών κυρίως οι λόγοι που οδηγούν τους άνδρες να αναζητήσουν λύση στο χειρουργικό νυστέρι είναι: κοινωνικοί, εμφανισιακοί, ψυχολογικοί , σεξουαλικοί και υγείας.

Τι επεμβάσεις κάνουν
Οι πιο δημοφιλείς για τους άνδρες πλαστικές επεμβάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστικών, αφορούν:
1. Μύτη
2. Κοιλιά
3. Μεταμόσχευση μαλλιών
4. Αυξητική πέους (τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό στις νεαρές ηλικίες, περίπου 6 στους 10 επιλέγουν τέτοιου είδους επέμβαση)
5. Πηγούνι
6. Βλεφαροπλαστική
7. Face lift.
Οι οκτώ στους 10 άνδρες κάνουν λιποαναρρόφηση
Αξίζει να τονιστεί πως οι οχτώ στους δέκα άνδρες που πάνε στον πλαστικό χειρουργό, κάνουν λιποαναρρόφηση.
O εξειδικευμένος πλαστικός μπορεί να διαμορφώσει έτσι την αφαίρεση λίπους ώστε να σχηματιστούν στην κοιλιακή, κυρίως χώρα, γραμμώσεις που για να πετύχει κάποιος άνδρας ή γυναίκα χρειάζεται γυμναστική και ειδική διατροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.



Πηγή: Ποιές είναι οι συνηθέστερες πλαστικές που κάνουν οι άνδρες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/100903#ixzz2QnbAg9op

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !