Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη περιπέτεια για Ηρακλειώτη καλλιτέχνη με φόντο τα 2,7 εκ. ευρώ του ΤζόκερΜια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, αναφορικά με τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 2,7εκ. ευρώ στο Τζόκερ. Όπως - δυστυχώς - συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για μικρές κοινωνίες, η κουβέντα γίνεται φήμη, η φήμη σενάριο και το ''νέο'' κυκλοφορεί με ταχύτητα...φωτός. 

Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτή την φορά, με αποτέλεσμα να μπει σε μεγάλους μπελάδες μια ολόκληρη οικογένεια που ουδεμία σχέση είχε με το ''πακέτο'' των εκατομμυρίων. Στόμα με στόμα, άγνωστο πως, ''κυκλοφόρησε'' στην πόλη πως νικητής είναι ένας γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός Ηρακλειώτης καλλιτέχνης.

Το κακό δεν άργησε να γίνει, αφού αμέσως δέχτηκε ''βροχή'' τηλεφωνημάτων για τα συγχαρητήρια... και όχι μόνο! 
  

Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος δεν είναι εκείνος που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 2,7 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο ''μάτι του κυκλώνα''και να προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους. 

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως την άκρως... επικίνδυνη φημολογία διαψεύδει κατηγορηματικά και ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !