Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Στόχος να ξεπεράσουν τους 100.000 οι ...χίπις!


Ένας από τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή στη Φαιστό είναι οι επισκέπτες στο φεστιβάλ των Ματάλων να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο! 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχε χθες η κ. Μαρία Πετρακογιώργη με το Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο (Διαβάστε ΕΔΩ) συζητήθηκε και το συγκεκριμένο θέμα, ανάμεσα σε όλα τα θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Φαιστού αλλά και όλα τα μεγάλα έργα του που έχουν ενταχθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα και αφορούν Τουρισμό - Πολιτισμό.
Η Δήμαρχος Φαιστού  τοποθετήθηκε σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να κουμπώσουν πάνω στην εξέλιξη του Φεστιβάλ στα επόμενα χρόνια με στόχους προσέγγισης 100.000 επισκεπτών και τη διεθνή εμβέλεια του τόπου μας.
Κάτι που, με τη δυναμική που έχει το φεστιβάλ, δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανη, αρκεί - όπως ειπώθηκε και στη συνάντηση - να γίνουν όλα τα βήματα που απαιτούνται, σωστά.
Σημειώνεται ότι το Matala Beach Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι και τις 24 Ιουνίου 2013.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !