Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί το γαλλικό χωριουδάκι Μπουκαράς θα επιβιώσει από το... Τέλος του Κόσμου


Γιατί το γαλλικό χωριουδάκι Μπουκαράς θα επιβιώσει από το... Τέλος του Κόσμου

Eνα χωριουδάκι 200 κατοίκων στα ανατολικά Πυρηναία Ορη της Γαλλίας, το Μπουκαράς, είναι υποτίθεται ένα από τα μέρη της Γης που θα σωθούν σήμερα από το Τέλος του Κόσμου. Ρέιβ πάρτυ, χιλιάδες τουρίστες, πολλή αστυνομία, μέλη αιρέσεων, περίεργοι, 200 δημοσιογράφοι «πνίγουν» τους κατοίκους του.

Με τόση διαφήμιση, το χωριό γνωρίζει πρωτόγνωρη συγκέντρωση τουριστών. Χιλιάδες μέλη αιρέσεων έχουν ήδη εγκατασταθεί εκεί, ομάδες προσευχής προσέρχονται καθημερινά ενώ ορδές ανθρώπων περιφέρονται στην περιοχή φωτογραφίζοντας κατοίκους και τοπία.
Το Μπουκαράς είναι περιοχή τυλιγμένη σε θρύλους. Υποτίθεται ότι η απόκρυμνη κορυφή του βουνού (ονομάζεται Aude) είναι καταφύγιο για το Τέλος του Κόσμου και αποκαλείται «Μαγικό Βουνό». Τον τελευταίο αιώνα η κορυφή Aude ύψους 1230 είναι αντικείμενο όλων των φαντασιώσεων από οπαδούς αιρέσεων εσωτερισμού. Η παγκόσμια φρενίτιδα για το Τέλος του Κόσμους της 21ης Δεκεμβρίου έκανε για μια ακόμη φορά το χωριουδάκι επίκεντρο όλων των τρελών του πλανήτη.

«Αυτή η ιστορία με το Τέλος του Κόσμου δεν είναι ευνοϊκή για την εικόνα του χωριού μας, φέρνει πολλούς αλλά διώχνει περισσότερους» δηλώνει ο δήμαρχος Ζαν Πιέρ Ντελόρ στον Τύπο.
Η αστυνομία αναγκάστηκε να απαγορεύσει την είσοδο στους τουρίστες και τους περίεργους και έχουν κατακλύσει το χωριουδάκι τόσο στην κορυφή του βουνού όσο και στις κατακόμβες που υπάρχουν στα σπλάχνα του. Η απαγόρευση ισχύει για σήμερα, 21η Δεκεμβρίου, αλλά και για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Σήμερα, όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, έχουν καταφθάσει στο χωριό πάνω από 200 δημοσιογράφοι από όλα τα σημεία του πλανήτη.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε και δύο ρέιβ πάρτι στα οποία είχαν προσκληθεί πάνω από 1.000 άτομα.
Σύμφωνα με το θρύλο το βουνό του Μπουκαράς διαθέτει καταφύγιο εξωγήινων οι οποίοι κρύβονται στις κατακόμβες και διαφεύγουν στις γειτονικές εκκλησίες. Εκατοντάδες αιτήσεις έχει δεχθεί η γαλλική αστυνομία της περιοχής για κάμπινγκ αφού ο μύθος αναφέρει ότι μόνο στο χωριό Μπουκαράς μπορείς να σωθείς από το Τέλος του Κόσμου.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !