Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε live τη συντέλεια του κόσμου, αν και εφόσον γίνει [livestreaming]


Δείτε live τη συντέλεια του κόσμου, αν και εφόσον γίνει [livestreaming]

πρότζεκτ που έχει άμεσα να κάνει με την προφητεία των Μάγια, βάσει της οποίας την Παρασκευή θα τελειώσει ο κόσμος, υλοποιεί η «Slooh Space Camera», η οποία μεταδίδει «ζωντανή» εικόνα του από το διάστημα.

Οποιος, λοιπόν, αισθάνεται ανήσυχος και αγωνιά για το αν η προφητεία των Μάγιας θα βγει αληθινή, μπορεί να «σαρώσει» τους ουρανούς εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που του προσφέρει το Slooh Space Camera.
Ετσι σε περίπτωση που το τέλος του κόσμου επέλθει λόγω κάποιας ηλιακής καταιγίδας ή λόγω σύγκρουσης της Γης με κάποιον αστεροειδή θα μπορεί να δει το... κακό να έρχεται, καθώς η  μία κάμερα δίνει εικόνα του διαστήματος.
Εάν πάλι, η συντέλεια επέλθει μέσω σεισμού, τεράστιων κυμάτων κτλ, υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα που δίνει εικόνα από το διάστημα μεν, εστιασμένη στα Κανάρια Νησιά δε.  Δεδομένου ότι, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, αν η συντέλεια επέλθει θα ξεκινήσει ακριβώς από εκει...
Για να δείτε live εικόντα πατήστε εδώ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !