Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Χασίς με συνοδεία… καφέ ελεύθερα και πάλι στο Άμστερνταμ

 Χασίς με συνοδεία... καφέ ελεύθερα και πάλι στο ΆμστερνταμΠρόσβαση στα coffee shop θα συνεχίσουν να έχουν οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ολλανδία, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη νέα κυβέρνηση, διαβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης Έμπερχαρντ φαν ντερ Λάαν, τον οποίο επικαλείται σήμερα η αριστερή εφημερίδα «Φόκλσραντ».
«Οι τουρίστες μπορούν να συνεχίσουν να επισκέπτονται τα 220 coffee shop του Άμστερνταμ, έστω κι αν δεν είναι κάτοικοι Ολλανδίας», γράφει η εφημερίδα. Από τα επτά εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο το Άμστερνταμ, περίπου ενάμισι εκατομμύριο κάνουν μια στάση σ’ ένα coffee shop για να αγοράσουν κάνναβη.
Τη Δευτέρα, όταν παρουσίασαν την κυβερνητική συμφωνία τους για τα πέντε επόμενα χρόνια, οι φιλελεύθεροι και οι εργατικοί, που ήταν οι νικητές των πρόωρων εκλογών του Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη διόλου δημοφιλή «κάρτα-κάνναβη», η οποία επρόκειτο να μετατρέψει τα coffee shop σε κλειστές λέσχες.
Η «κάρτα-κάνναβη» η οποία τέθηκε σε ισχύ την 1η Μαΐου στη νότια Ολλανδία, ενώ η υπόλοιπη χώρα πρόκειται να ακολουθήσει την 1η Ιανουαρίου, επρόκειτο επίσης να περιορίσει την πρόσβαση στα ολλανδικά coffee shop μόνο στους κατοίκους της Ολλανδίας.
Το κριτήριο της κατοικίας θα παραμείνει τεχνικά σε ισχύ, σύμφωνα με την κυβερνητική συμφωνία, αλλά, «η εφαρμογή του θα γίνεται σε συμφωνία με τους δήμους».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !