Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Βρώμικοι κροίσοι: Όταν οι πλούσιοι κάνουν -κυριολεκτικά- μπάνιο στο πετρέλαιο


Βρώμικοι κροίσοι: Όταν οι πλούσιοι κάνουν -κυριολεκτικά- μπάνιο στο πετρέλαιο [ε

Ο μύθος υποστηρίζει ότι η βασίλισσα της Αιγύπτου, Κλεοπάτρα, έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδάρου για να διατηρήσει την ομορφιά της. Οι σύγχρονοι αζέροι κροίσοι όμως φαίνεται πως προτιμούν το πετρέλαιο.


Η φωτογραφία του άρθρου είναι πραγματική και προέρχεται, σύμφωνα με την Daily Mail, από το Αζερμπαϊτζαν. Στην πρωτεύουσα αυτής της χώρας όπου το πετρέλαιο είναι σε υπερεπάρκεια, και την οποία διοικεί δικτατορικά ο πρόεδρος Αλίγιεφ και η οικογένειά του, λειτουργούν πολυτελή spa όπου οι κυρίες της ανώτερης τάξης βγάζουν τα πανάκριβα ρούχα τους για να μπουν σε μπανιέρες γεμάτες πραγματικό αργό πετρέλαιο στους 40 βαθμούς Κελσίου.


Κι αυτό γιατί οι Αζέροι πλούσιοι πιστεύουν, όπως ο Μάρκο Πόλο, ότι το μπάνιο σε ζεστό πετρέλαιο θεραπεύει δερματικές ασθένειες, τους ρευματισμούς, την αρθρίτιδα ακόμα και τα νεύρα! Βεβαια, οι επιστήμονες έχουν διαφορετική γνώμη, επισημαίνοντας ότι η έκθεση στο πετρέλαιο για πάνω από δέκα λεπτά προκαλεί καρκινογένεση.

Αυτό όμως είναι λεπτομέρεια για τους πλούσιους κατοίκους της χώρας που από λόγω του μαύρου χρυστού έχει βαλθεί να γίνει το Κατάρ ή το Ντουμπάι της Ανατολής. Άλλωστε μέχρι το 2019, στο Μπακού θα έχει εγερθεί το υψηλότερο κτίριο του κόσμου: ο Πύργος του Αζερμπαϊτζάν των 1019 μέτρων...


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !