Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Εννιά μήνες εγκυμοσύνη, 1000 φωτογραφίες σε ένα τετράλεπτο βίντεο


Εννιά μήνες εγκυμοσύνη, 1000 φωτογραφίες σε ένα τετράλεπτο βίντεο

Έναν ευφάνταστο και άκρως διαφωτιστικό τρόπο βρήκε ο Τομερ Γκρένσελ για να απαθανατίσει και να μοιραστεί με όλον τον κόσμο την πρώτη εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Την φωτογράφισε 1000 φορές στο διάστημα των εννιά μηνών και δημιούργησε ένα βίντεο που εξιστορεί το χαρούμενο γεγονός.


Η ιδέα, εξηγεί ο ίδιος ο Τομερ, του ήρθε όταν η γυναίκα του έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την Έμμα, που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό. Αμέσως ξεκίνησε να την φωτογραφίζει κάθε μήνα με τα ίδια ρούχα, μπροστά στο ίδιο φόντο, με στόχο να δημιουργήσει ένα time-lapse βίντεο, δηλαδή ένα βίντεο με τις φωτογραφίες της γυναίκας του σε στοπ-καρέ που δείχνει πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη της μέχρι να φέρει στο κόσμο το κοριτσάκι τους. Σε ένα σημείο μάλιστα, απεικονίζει και ένα όνειρο που είχε δει η γυναίκα του, με γνωστό γλυκό να πέφτει από τα δέντρα! Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube, έκανε 300.000 hits και τώρα το ζευγάρι από το Ισραήλ διατηρεί ένα photoblog με συμβουλές για νέους γονείς.

Δείτε το βίντεο:





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !