Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

H Lady Gaga ξερνάει τέσσερις φορές στη σκηνή, ενώ το κοινό της πετά λουκάνικα


H Γκάγκα ξερνάει 4 φορές πάνω στην σκηνή-Ταυτόχρονα το κοινό της πετά λουκάνικα [βίντεο] Λίγες μέρες μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ, που επίσης ξέρασε πάνω στην σκηνή, ήρθε η σειρά της Λέιντι Γκάγκα (στα πλαίσια μιας συναυλίας της στην Βαρκελώνη). Η οποία το έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακά, με την κάμερα να την πιάνει να ξερνάει 4 φορές.

Η 26χρονη performer άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά της σκηνής προκειμένου να τραγουδήσει το Edge of glory όταν γύρισε απότομα την πλάτη της στο κοινό και άρχισε να ξερνάει.Την ίδια ώρα που ο χορευτής που βρισκόταν δίπλα της προσπάθησε μάταια να την καλύψει πίσω από το σώμα της.Το εντυπωσιακό είναι ότι η Γκάγκα κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμά της.Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε την ψύχραιμη αντίδρασή της όταν ένα μέρος του κοινού άρχισε να πετάει λουκάνικα στην σκηνή προκειμένου να της κάνει πλάκα για τα αρκετά κιλά που έχει πάρει τελευταία.Συγκεκριμένα τους απάντησε «Ισπανία, μου ποδοπάτησες τον τσαμπούκα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή νύχτα».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !