Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, Μπγιορν Ουλβεους ,πάντρεψε την κόρη του στην Ελούντα κι ακολούθησε τρικούβερτο...κρητικό γλέντι


Στην Ελούντα οι ABBA με ρακές και κρητικές μαντινάδες!Μέχρι και που τραγούδησαν ξανά όλοι μαζί οι ABBA! Η Κρήτη και η Ελούντα συγκεκριμένα έδωσαν την αφορμή στο θρυλικό συγκρότημα να ξαναβρεθεί και να τραγουδήσει για...χάρη της κόρης του Ούλβεους που παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες στο νησί μας.

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος , γράφει η Μ.Λεμονιά στο Πρώτο Θέμα, ήρθαν ξανά στην Κρήτη υπό άκρα μυστικότητα κι εμειναν στο ξενοδοχείο 'Πορτο Ελούντα' όπου μάλιστα προτίμησαν να μείνουν με ψευδώνυμα για ευνόητους λόγους. Εννοείται ότι έμειναν στις καλύτερες σουίτες, ζήτησαν ασφάλεια, οδηγούς ακόμη και...εμφιαλωμένο νερό από τη Σουηδία!
Έτρωγαν το ψαράκι τους, λάιτ εδέσματα, αλλά έδειξαν ιδιίτερη προτίμηση στις κρητικές ρακές!
Κι όταν ήρθε η βραδιά του γάμου με τους 60 όλους κι όλους καλεσμένους οι θρυλικοί ΑΒΒΑ τα έδωσαν όλα! Το σουηδικό γλέντι μετετράπη σε γνήσιο..κρητικό αφού οι ρακές έδιναν και έπαιρναν ενώ και μαντινάδες ακούστηκαν σε...άψογα greeklish!Φαίνεται πάντςω ότι το νεόνυμφο ζευγάρι ξέρει καλά την Κρήτη την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φορές!
cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !