Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Hot Tub Cinema» Συνδυάζοντας τζακούζι με… καλές ταινίες


Μοναδικό, αλλά και ζηλευτό, το concept του «Hot Tub Cinema», που απολαμβάνουν οι τυχεροί επισκέπτες...
του συγκεκριμένου χώρου στο Λονδίνο. Συνδυάζοντας τζακούζι με… καλές ταινίες, στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου στη βρετανική πρωτεύουσα, αποτελεί μία άκρως χαλαρωτική εμπειρία που παρόμοιά της δεν έχετε συναντήσει.



Σινεμά και ζεστό μπάνιο με υδρομασάζ. Αυτή ήταν η ιδέα του Asher Charman, ενός από τους εμπνευστές του χώρου αυτού, που λειτουργεί στο Λονδίνο περίπου ένα χρόνο. Και φαίνεται πως η επιτυχία του είναι δεδομένη, καθώς οι 12 διαθέσιμες «μπανιέρες» είναι μονίμως γεμάτες με κόσμο, όταν υπάρχουν προβολές.



Οι επισκέπτες πληρώνουν το λιγότερο 27 ευρώ για να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, αν και υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι «hot tubs» διαθέσιμοι, αυτά που χωράνε έως 8 άτομα, κάποια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν το πολύ μέχρι 6, καθώς και ειδικά για… ομαδικές ενοικιάσεις.



Σε κάθε περίπτωση, έχετε εξασφαλισμένες θέες του λονδρέζικου skyline, στιγμές χαλάρωσης αλλά και… διασκέδασης και, βέβαια, τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία ταινία. Τώρα πόσο εύκολο είναι υπό τέτοιες συνθήκες είναι να έχετε το μυαλό σας στην… υπόθεση του film, είναι μία διαφορετική ιστορία…



digitallife.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !