Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Γαλλία: Έκλεψαν σκληρούς δίσκους με τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου


Γαλλία: Έκλεψαν σκληρούς δίσκους με τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου

Διαρρήκτες άνοιξαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από ένα σιδηροδρομικό σταθμό και έκλεψαν μια φορητή μνήμη USB και πολλούς σκληρούς δίσκους που περιείχαν λεπτομερή σχέδια του Μεγάρου των Ηλυσίων και άλλων σημαντικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό France Info, οι σκληροί δίσκοι και το memory stick ανήκαν στον επικεφαλής μιας εταιρείας οπτικών ινών. Η εταιρεία του είχε αναλάβει να εξοπλίσει τα κτίρια με δίκτυα οπτικών ινών για να τοποθετηθούν συστήματα κλειστού κυκλώματος, σύμφωνα με το newsit.gr

Ο διευθυντής της εταιρείας είχε πάει την Κυριακή στο σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λιόν για να παραλάβει έναν συγγενή του και άφησε τα προσωπικά του είδη στο όχημα. Όταν επέστρεψε, όλα είχαν κάνει φτερά. Στους σκληρούς δίσκους υπήρχαν τα σχέδια του προεδρικού μεγάρου, του υπουργείου Εσωτερικών και της έδρας της αστυνομίας στο Παρίσι.
Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε την κλοπή, διαβεβαιώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα για την ασφάλεια των κτιρίων. Η αστυνομία πάντως πιστεύει ότι οι κλέφτες γνώριζαν το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !