Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

«Ρινγκ» η Χερσόνησος! Μπουνιές και καδρόνια μέρα – μεσημέρι!


Σκηνές … κατς παρακολούθησαν έκπληκτοι, νωρίτερα το μεσημέρι, σήμερα, τουρίστες, κάτοικοι και καταστηματάρχες, στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου.

«Ρινγκ» η Χερσόνησος! Μπουνιές και καδρόνια μέρα – μεσημέρι!

Ένας Έλληνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τουλάχιστον δύο (Ένας Ρώσος κι ένας Έλληνας) κατέληξαν στο τμήμα, μετά από άγριο καυγά που ξεκίνησε από ένα μεθυσμένο Ρώσο, ο οποίος δε δίστασε να πειράξει μια κοπέλα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ρώσοι σταμάτησαν σε κατάστημα στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Εκεί βρισκόταν μία κοπέλα η οποία, μάλλον «γυάλισε» στο Ρώσο, ο οποίος με θράσος άπλωσε το χέρι του … και τη πείραξε κάνοντας χειρονομίες.

Η κοπέλα αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας εναντίον του αλλοδαπού, ενώ κατόπιν φώναξε τον πατέρα της, ο οποίος ήρθε και ζήτησε το λόγο από το Ρώσο.
Γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος, με ένα χρυσοχόο της περιοχής να απευθύνεται στο Ρώσο, εισπράττοντας αντί για απάντηση … μια μπουνιά που τον έριξε κάτω!
Ο χρυσοχόος που πήγε να παίξει ρόλο διαιτητή κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, όμως τη «σκυτάλη» του καυγά πήραν τα αδέρφια του, που με καδρόνια άρχισαν να «κοπανάνε» τους Ρώσους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο Ρώσοι, αλλά κι ο ένας Έλληνας έχουν προσαχθεί στο τμήμα.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !