Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

4.500 οικογένειες στην Κρήτη …πεινάνε!


4.500 οικογένειες στην Κρήτη …πεινάνε!

Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία της αντιπεριφερειάρχου Θ. Βρέντζου, σε σχέση με τις οικογένειες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, 4.500 οικογένειες σε όλη την Κρήτη σιτίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ εξ αυτών οι 850 είναι οι δικαιούχοι από την Π.Ε. Ηρακλείου.
Το υπερβολικά μεγάλο νούμερο αποκάλυψε σήμερα, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της, ηαντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη. Η αντιπεριφερειάρχης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής τόνισε ότι οι αιτήσεις που κατατίθενται αυξάνονται καθημερινά.

«Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, που τώρα περισσότερο από ποτέ έχουν την ανάγκη μας» δήλωσε η κ. Βρέντζου η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους μεμονωμένους ιδιώτες που στηρίζουν ενεργή με την τροφοδοσία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Είναι οι άνθρωποι που καρτερικά περιμένουν στην «ουρά» για μια σακούλα με τρόφιμα, τα οποία η ένδεια δεν τους επιτρέπει να αγοράσουν. Το πρόβλημα είναι οξύτατο στην περιοχή των Μοιρών, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη κ.Βρέντζου. Διανομή τροφίμων στις Μοίρες θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου.
Διανομή τροφίμων σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο – Στις Μοίρες στις 30 Αυγούστου
Διανομή προϊόντων πραγματοποιεί από σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10:30 το πρωί, έως τις 3 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο.
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.
Προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα οι δικαιούχοι, πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
Το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά στην διανομή αυτή, οι έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !