Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«FRED BOISSONNAS, ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ»

Στα εγκαίνια της Έκθεσης του Ελβετού Φωτογράφου «FRED BOISSONNAS, ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ» , παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης. 

Το Σάββατο 28/07/2012, τα εγκαίνια της έκθεσης «FRED BOISSONNAS, ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ» πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας , ενώ τα έργα του μεγάλου φωτογράφου της περιοχής μας και εν γένει της Κρήτης , θα φιλοξενηθούν έως την 31η Αυγούστου 2012 στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ελούντας. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης του φιλέλληνα φωτογράφου τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Αθήνα κ. Lorenzo Amberg, η εκπρόσωπος της βιβλιοθήκης «Μανώλης Φουντουλάκης» κ. Μαρίνα Φουντουλάκη, ο κ. Νικος Χούλης, μέλος του Ριζαρείου Ιδρύματος και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Gad Borel, φωτογράφος και μελετητής του έργου του διάσημου φωτογραφικού οίκου Μπουασονά, οι οποίοι ήταν και οι κύριοι εισηγητές σχετικά με το έργο του Fred Boissonas και το υλικό της έκθεσης. 

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης συνομίλησε με τον Πρέσβη της Ελβετίας κ. Lorenzo Amberg και του προσέφερε το ιστορικό βιβλίο της πόλης του Αγίου Νικολάου, αναμνηστικά δώρα και πληροφοριακό υλικό του Δήμου. 

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Νίκος Καστρινάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας κ. Μανώλης Κλώντζας, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Αικατερινάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Βαγγέλης Μαυρικάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι , o Διευθυντής της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών, κ. Alexandre Farnoux και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Η έκθεση του Fred Boissonnas στην Ελούντα περιλαμβάνει την κρητική ενότητα των φωτογραφιών του λευκώματος, δύο από τις οποίες έχουν τραβηχτεί στο Κανάλι της Ελούντας.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν η βιβλιοθήκη «Μανώλης Φουντουλάκης», Η Πρεσβεία της Ελβετίας και το Ριζάρειο Ίδρυμα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !