Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Η Πάτρα στέφεται Ελληνίδα Βασίλισσα του πορνό με δεύτερο το Ηράκλειο!

Η πιο... σεξουαλική περιοχή της Ελλάδας!
Όπως αναμενόταν, στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο "επιλεκτικές" αναζητήσεις, όπως στα πρωκτικά παιχνίδια, και τα παιχνίδια υποταγής όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες. Η Πάτρα στέφεται άνετα Ελληνίδα Βασίλισσα του πορνό, με δεύτερο το Ηράκλειο!
Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά σε ενδεικτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, που δημοσίευσε το dete.gr
Λέξη αναζήτησης: strapon
Το strapon είναι ένα ομοίωμα πέους δεμένο με λουριά πάνω στο σώμα.....
κατάλληλο για πρωκτικές ή κολπικές επαφές (gay ή straight). Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στραπόν, σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη αναζήτησης: BDSM
To αρκτικόλεξο BDSM αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις "Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism", οι οποίες μεταφράζονται ως Δεσμά, Τιμωρία ή Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποταγή, Σαδισμός, Μαζοχισμός.
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη Αναζήτησης: Blowjob (στοματικό σεξ)
Στον στοματικό έρωτα το Ηράκλειο, δείχνει τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα.
Λέξη Αναζήτησης: Penis (Πέος)
Στην αναζήτηση του πέους πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.
Λέξη Αναζήτησης: Anal (πρωκτικό)
Στην αναζήτηση της πρωκτικής απόλαυσης, σύμφωνα με τη google, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.
Συμπέρασμα: Οι Αθηναίες δεν έχουν ανακαλύψει την πίσω πόρτα...
Στις περισσότερο συνηθισμένες σεξ-αναζητήσεις για "Δονητές", "Ομοιώματα", "Fleshlight" κλπ, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα πρωτεία, οπότε μπορούν να θεωρηθούν μάλλον συντηρητικές, στα σεξουαλικά παιχνίδια και τις φαντασιώσεις...
newsbomb.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !