Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και κατέληξε στο νοσοκομείο!


Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και κατέληξε στο νοσοκομείο!


Από το μαντρί ένας κτηνοτρόφος κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από σεξουαλική επαφή με…πρόβατο.
Είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία ότι ηκτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ ο γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr o κτηνοτρόφος α
ναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους.
Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένουμύκητα που κολλάει από…πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους, αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.
Όπως είναι φυσικό, έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά ο θεράπων γιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !