Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Έρχεται η …αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών!


Έρχεται η …αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών!


Την άμεση ενεργοποίηση του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, αλλά κι έναν νέο Σωφρονιστικό Κώδικα προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο υπουργός μπήκε σε κελιά και συνομίλησε με κρατούμενους σ’ ένα ασυνήθιστο επισκεπτήριο που «έβγαλε» ειδήσεις.
Στο συρτάρι του υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» υπάρχει έτοιμο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά το οποίο είχε συνταχθεί επί ημερών Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, αλλά δεν είχε ψηφιστεί από τη Βουλή.
Αυτό προέβλεπε, μεταξύ άλλων, την αποποινικοποίηση της χρήσης σε ιδιωτικό χώρο και την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των χρηστών, ενώ άλλαζε το τοπίο δίνοντας βαρύτητα στον τομέα παρακολούθησης προγραμμάτων απεξάρτησης.

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπάρχει και διάλογος του υπουργού Δικαιοσύνης με κρατούμενο που παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ εντός των φυλακών. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο κ. Ρουπακιώτης είπε στον κρατούμενο:
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μας. Λύπη για εσάς που χάσατε την ελευθερία σας αλλά και χαρά που παλεύετε για τη ζωή και την κερδίζετε», κι αυτός του απάντησε: «Είμαι υπερήφανος που κάνω την προσπάθειά μου εδώ στην κοινότητα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, γιατί μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια και να σας μιλώ ξεκάθαρα. Εύχομαι να κάνετε ό,τι καλύτερο περνά από το χέρι…»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !