Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διακοπές & μπίζνες για τους Άραβες;

Διακοπές & μπίζνες για τους Άραβες; Νέα "άφιξη" απόψε στο Ηράκλειο

Ιδιαίτερη ... προτίμηση στην Κρήτη δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι Άραβες - Το προηγούμενο διάστημα στο λιμάνι του Ηρακλείου "έδεσαν" δύο πολυτελή γιωτ - Απόψε εμίρης με 15μελή συνοδεία φθάνει στο αεροδρόμιο - Μήπως δεν έρχονται μόνο για διακοπές;Αδυναμία στην Κρήτη δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι Άραβες στην Κρήτη, με τους εμίρηδες να πηγαίνουν και να έρχονται! Ήδη δύο φορές υπερπολυτελή γιωτ Αράβων έχουν "δέσει" στο λιμάνι του Ηρακλείου. Εν τω μεταξύ, απόψε, οι Άραβες φθάνουν ... από αέρος!

15 άτομα, με επικεφαλής έναν εμίρη Σαουδάραβα φθάνει στο Ηράκλειο, στις 23.00 με αεροπλάνο 727, ενώ σε επιφυλακή θα βρίσκεται, απόψε, όλο το αεροδρόμιο.
Η επίσημη αιτιολογία των επισκέψεων είναι "ολιγοήμερες διακοπές" όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η έντονη κινητικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, έχει άλλες προεκτάσεις... Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Αράβων είτε για επενδύσεις στην Κρήτη είτε, ακόμη και, για αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας!
cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !