Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Ο "τζάμπας" ζει ... στο στρατό και πληρώνουν τα κορόιδα!

Ο "τζάμπας" ζει ... στο στρατό και πληρώνουν τα κορόιδα!
Ο "τζάμπας" ζει, όχι όμως στη γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση, αλλά ... στον ελληνικό στρατό! Την ώρα που πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο και η ΔΕΗ τους "κόβει" υπάρχουν κάποιοι που απολαμβάνουν δωρεάν νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και ... τα κλωσόπουλά τους!

Καλά διαβάσατε! Σε οικισμό αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης στις Γούρνες του δήμου Χερσονήσου, όπου διαμένουν περίπου 120 οικογένειες, γίνεται ... πάρτυ υπερκατανάλωσης, με αξιωματικό να έχει εγκαταστήσει ανεμιστήρες και κλιματιστικά σε θερμοκήπιο που διατηρεί, ενώ παράλληλα ο ίδιος εκτρέφει και κότες. Οι ακραίες θερμοκρασίες, όμως, πλήττουν τα κλωσόπουλα, με αποτέλεσμα ο αξιωματικός να φροντίζει να διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες, και πάλι με κλιματιστικά και ανεμιστήρες, που λειτουργούν επί ώρες... χωρίς, φυσικά, ο αξιωματικός να επιβαρύνεται ούτε με ένα ευρώ, αφού λόγω της ιδιότητάς του απολαμβάνει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.

Ωστόσο, φαίνεται πως στην Ελλάδα της κρίσης, που ολοένα βυθίζεται περισσότερο, αφενός εξακολουθεί να υφίσταται η έννοια του "προνομίου" και αφετέρου κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ... ακόμη και τα προνόμια έχουν όρια! Καθημερινά οικογένειες δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους και μένουν στο δρόμο, άλλες αναγκάζονται να ζουν στο σκοτάδι, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι απολαμβάνουν δωρεάν στέγη, θέρμανση, ενέργεια και νερό και ... τα κλωσόπουλα απολαμβάνουν την πολυτέλεια του κλιματισμού!

Το Cretalive έχει ήδη επικοινωνήσει με το διοικητή της μονάδας, ενήμερο είναι και το ΓΕΕΘΑ και αναμένεται επίσημη απάντηση, ενώ σκόπιμο θα ήταν να δημοσιευθεί η κατανάλωση του ρεύματος στις μονάδες των αξιωματικών σε όλη την Κρήτη, προκειμένου να γνωρίζει κάθε φορολογούμενος πολίτης το βάρος που επωμίζεται.

 http://www.cretalive.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !