Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ξετρελαμένοι με την ελληνική κρίση οι Βρετανοί- Συρρέουν για διακοπές

τουρισμός, Ελλάδα, καλοκαίρι, Βρετανοί, κρατήσεις, ενδιαφέρον, κρίση, Γερμανοί,

Σύρο, Μύκονο και Σπέτσες περιελάμβανε η μίνι κρουαζιέρα που μόλις ολοκλήρωσε ο Τζον Τέρι, αρχηγός της Τσέλσι, μαζί με την οικογένειά του. Όλα αυτά πάνω στο 45 μέτρων μήκους Ο' Pari, ένα mega yaucht με έξι κρεβατοκάμαρες, τζακούζι και δυο τζετ σκι. Τώρα είναι πανέτοιμος να μπει στην μάχη του Euro 2012.
Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο αρχηγός της Τσέλσι, ο οποίος επιβιβάστηκε στην υπερ-πολυτελή θαλαμηγό O' Pari και άρχισε το μίνι τουρ του στα ελληνικά νησιά, με στάσεις στην Σύρο για βόλτα στην Ερμούπολη, στην Μύκονο (όπου και τον εντόπισαν φίλαθλοι στα Ματογιάννα) και Σπέτσες.


Εκεί όπου κατέληξε στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» και υπέγραψε αδιαμαρτύρητα αυτόγραφα σε όποιον του του ζήτησε.

Ουσιαστικά ο Τέρι πέρασε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε πάνω στo O' Pari, το οποίο θεωρείται η ναυαρχίδα των ελληνικών γιοτ προς ενοικίαση, όπως φαίνεται και από την τιμή του (16.500 ευρώ ημερησίως).

Η θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 καλεσμένους σε 6 διαφορετικούς χώρους, με χαιλάιτ την master suite στο πάνω κατάστρωμα που διαθέτει και jacuzzi.

Ενώ περιλαμβάνει επίσης 8 άτομα πλήρωμα, διαθέτει ατμοσφαιρικό εσωτερικό με επένδυση από μαόνι και έρχεται εξοπλισμένη και με δυο τζετ σκι Yamaha (ένα διθέσιο και ένα τριθέσιο).
Η οικογένεια Τέρι ολοκλήρωσε την κρουαζιέρα της την Πέμπτη και αναχώρησε για Αγγλία την Παρασκευή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !