Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δύο Κρητικοί φίλοι του πρώην υπουργού - 'Άκη έχεις πακέτο !


Mήνυμα στήριξης 
Δύο Κρητικοί φίλοι του πρώην υπουργού, έστειλαν ένα δέμα με τρόφιμα που σύμφωνα με πληροφορίες...
βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου...
Δέματα με τρόφιμα (περιείχαν ανθότυρο αλλά και αντικριστό κρέας) από δύο Κρητικούς εστάλησαν σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πριν από μερικές ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού με αποδέκτη τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, που εξακολουθεί να κρατείται στην έκτη πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Η κίνηση αυτή έγινε από φίλους του πρώην πανίσχυρου άνδρα, οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο αυτό να του περάσουν ένα μήνυμα στήριξης σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Εν τω μεταξύ, η Βίκυ Σταμάτη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως περιγράφουν οι συνήγοροί της, διαμαρτύρεται και θεωρεί την δίωξή της πολιτική. Εντός της ημέρας, οι δικηγόροι της θα καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισης.

Βασικό επιχείρημα είναι το ανήλικο παιδί που έχει με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, το οποίο ζει χωρίς τους γονείς του που είναι στη φυλακή.
newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !