Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Η μεγάλη απόδραση'' Αλβανών από τις φυλακές με τούνελ!
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό 
- Το σχέδιο παραπέμπει σε χολιγουντιανή ταινία...

Σχέδιο απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού απέτρεψαν οι έλεγχοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ γίνεται έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των δραστών. Οι εμπνευστές σχεδίαζαν να σκάψουν σε μεγάλη απόσταση, να τρυπήσουν τοίχους και να βρεθούν κάπου στην παραλιακή λεωφόρο. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την χολυγουντιανή παραγωγή «Η μεγάλη απόδραση».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αλλά και από κύκλους της φυλακής σε κοινόχρηστο χώρο βρέθηκαν μέσα σε ένα φρεάτιο αυτοσχέδια εργαλεία με τα οποία εκτιμάται ότι θα έκαναν τρύπες στο φρεάτιο και σε όποιο άλλο «εμπόδιο» έβρισκαν μπροστά τους.

Τα σύνεργα βρέθηκαν το πρωί της πρωί της περασμένης Κυριακής (29-04-2012) στη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου και αμέσως σήμανε συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα. Οι υπάλληλοι που τα βρήκαν ενημέρωσαν τη διεύθυνση της
φυλακής , η οποία διενεργεί επίσης έρευνα.

Σημειώνεται ότι στο χώρο όπου βρέθηκαν τα εργαλεία προαυλίζονταν μονάχα Αλβανοί κρατούμενοι. Ωστόσο, τις
τελευταίες εβδομάδες, όπως έχει γράψει ήδη η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» η πλειονότητα των Αλβανών εγκλείστων έχει μεταφερθεί σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, καθώς στο χώρο γίνονται εργασίες. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !