Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση για τα "λονδρέζικα" λεωφορεία ξενάγησης

Νέα επεισοδιακή συνεδρίαση για τα "λονδρέζικα" λεωφορεία ξενάγησης
Το μεσημέρι συζητήθηκε, για ακόμη μία φορά, το θέμα, στην Επιτροπή Κυκλοφορίας του δήμου και απόφαση δεν πάρθηκε - Αιχμές από ιδιοκτήτες ταξί για "εμπλοκή" υπαλλήλων του Δήμου στην υπόθεση. Ένα ακόμη επεισόδιο του "σήριαλ" διαδραματίστηκε, το μεσημέρι, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφορίας Ηρακλείου. Η Επιτροπή κλήθηκε να συζητήσει, για ακόμη μια φορά, σχετικά με το θέμα της κυκλοφορίας των διώρωφων κόκκινων τουριστικών λεωφορείων ξενάγησης.


Τα λεωφορεία αυτά αποτελούν "κόκκινο πανί" για τους ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν, λέγοντας ότι τα λεωφορεία ξενάγησης απειλούν τη βιωσιμότητά τους.
Η επιτροπή κυκλοφορίας κλήθηκε να εγκρίνει την εγκατάσταση πινακίδων αλλά και τις στάσεις των "λονδρέζικων" λεωφορείων. Το θέμα έχει αναλάβει έτερη επιτροπή, που απαρτίζουν ο διοικητής της Τροχαίας, εκπρόσωπος του ΤΕΕ ΤΑΚ και του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του δήμου, που θα υποδείξουν τα σημεία που ενδείκνυνται για τη χωροθέτηση των στάσεων.cretalive.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !