Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Λίνα Μαρίλη - Ήταν μια έκπληξη για μένα...1 εκ. δολαρίων για να παντρευτεί στην Αμερική!

Την μάθαμε μέσα από  real life πρόγραμμα του Alpha "Τv, ενώ στη συνέχεια είχε δική της στήλη στην πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, εντυπωσιάζοντας με την πληθωρική της παρουσία. Τώρα τελευταία όμως έχει περιέργως εξαφανιστεί από προσώπου γης...

Η Λίνα Μαρίλη διαθέτει ένα εκπληκτικό σώμα και για ένα μεγάλο διάστημα μας "αναστάτωσε" με τα καμώματά της στην προσωπική της ζωή.Αγαπά την δημοσιογραφία και ο λόγος που την έχουμε χάσει εδώ και ένα χρόνο από την χώρα μας είναι ότι κάνει σεμινάρια στο Μιλάνο για παρουσίαση. Τον ελεύθερο χρόνο της η Λίνα κάνει ταξίδια και πριν δύο μήνες βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να δει κάποιους φίλους της. Η τύχη φαίνεται να χτύπησε την πόρτα της καρδιάς της μιας και γνώρισε έναν επιχειρηματία 45χρονο και της έκανε πρόταση γάμου.

«Ήταν μια έκπληξη για μένα όταν ο κύριος αυτός μέσα σε δέκα μέρες που με είχε γνωρίσει μέσω κοινής παρέας μου έδινε γη και ύδωρ να τον παντρευτώ. Ρώτησα και έμαθα ότι είχε μεγάλη δύναμη στον οικονομικό τομέα του Μανχάταν και ίσως αυτό να ήταν και η ευκαιρία της ζωής μου. Μου έδινε σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια για να μείνω μαζί του. Αλλά δε δέχτηκα. Δεν ένιωθα κάτι», μας λέει με αφοπλιστικό τρόπο η Λίνα Μαρίλη .
Η Λίνα πριν λίγες μέρες έκλεισε εισιτήριο να πάει στην Τουρκία για να λάβει μέρος σε ένα φιλανθρωπικό gala . Οι δημόσιες σχέσεις που έχει κάνει είναι πολλές και οι γνωριμίες της με πρέσβεις, πολιτικούς και άτομα από τον πολιτιστικό τομέα της προσδίδουν κύρος.
Οι κοσμικές της εμφανίσεις είναι ελάχιστες στην Αθήνα όσο βρίσκεται. Προσωπικά δηλώνει single και μπροστά στην πρόκληση ενός έρωτα με πολλά λεφτά προτίμησε την αξιοπρέπεια το γοητευτικό κορίτσι.
http://athensmagazine.gr/portal/gossip/19394

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !